Haberler

Başkan Karaosmanoğlu, "Görünmeyen Düşman Cehalettir"

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Erzurumlu İş Kadınları Platformu'nun düzenlediği kahvaltı programına katıldı.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Erzurumlu İş Kadınları Platformu'nun (ERKAD) " Erzurum'un Kurtuluşunun 99. Yılı" nedeniyle düzenlediği kahvaltı programa katıldı. Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve çok sayıda Erzurumlu kadının katıldığı toplantıda bir konuşma yapan Karaosmanoğlu, "Görünen düşmandan kurtulmak kolaydır. Ancak görünmeyen düşman, cehalettir. Bütün STK'lar, gençlerimizin iyi yetişmesi için çalışmalarını artırmaya davet ediyorum" dedi.

Eğitim seferberliğinde en büyük görev kadınımızda diyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Kadınımızın elini kesinlikle her yere değmelidir. Zaten güzel işlerde muhakkak kadının payı büyüktür. Nene Hatunun torunları olarak sizler, ülkemizin kalkınmasında ve gelişmesinde çok önemli katkılarınız olacak. Şehir hayatında büyük ölçüde kadınımızın hareketsiz bir yaşam sürdürdüğünü görüyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak bu durumu sonlandırmak için çalışmalar yapıyoruz. Kadınlarımızın yürüyerek gidebileceği yerlerde spor alanları oluşturuyoruz. Kadın, evinin ve toplumun baş mimarıdır. Sizin sağlığınız, bizim sağlığımız demektir" Diye konuşarak tüm şehitleri rahmetle andığını dile getirdi. kez daha rahmetle anmayı da ihmal etmedi.

Daha sonra söz alan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran da konuşmasında, "Erzurumlu hemşehrilerimizin tarihte ki destanları aslında unutulmayacaktır. Aynı iman ve aşkla yeni destanlarda 15 Temmuz'da yazıldı. Bu aziz vatanımızda birlikteliğimizi bozmak isteyenlere de asla fırsat vermeyeceğiz. Her zaman bu konuda vatanı milleti yanında olan Dadaşları tebrik ediyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

Erzurumlu İş Kadınları Platformu'nun (ERKAD) Başkanı Nihal Aslan, davete icap edene gelen misafirlerine teşekkür etmeyi de ihmal etmedi. Birlikte Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Fazile Özkurt'ta hazır bulundu. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Karaosmanoğlu İsmail Baran Erzurum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli? Salih Savaşlı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Reyhanlı Belediye Başkan adayı Salih Savaşlı kaç yaşında, nereli? Abdullah Kadayıf kimdir? Zafer Partisi Hatay- Payas Belediye Başkan adayı Abdullah Kadayıf kaç yaşında, nereli? Serhan Yıldırımhan kimdir? Zafer Partisi Hatay- Kırıkhan Belediye Başkan adayı Serhan Yıldırımhan kaç yaşında, nereli? Cengiz Kırgın kimdir? Zafer Partisi Hatay- İskenderun Belediye Başkan adayı Cengiz Kırgın kaç yaşında, nereli? SURİVOR KİM ELENDİ? Survivor All Star 2024 adaya kim veda etti? OY SAYIMINDA İFTAR MOLASI OLACAK MI? YSK iftar arası kararında ne dedi? Vatandaşa yumruk atan Belediye Başkanı kim? Vatandaşa neden yumruk attı? Mustafa Oktay Aksu kimdir? Halk Tv konuğu Mustafa Oktay Aksu kaç yaşında, nereli? Mustafa Oktay Aksu biyografisi! 1 NİSAN 2024 PAZARTESİ ÜNİVERSİTELER TATİL Mİ? Seçimden sonraki gün resmi tatil mi, kimlere tatil? Oy sayımında iftar molası olacak mı? YSK açıklama yaptı mı, ne dedi? Yunanistan'da deprem mi oldu? Depremin büyüklüğü ne?
title