Haberler

Başkan Karaosmanoğlu, Gençsiad ve Dilovası Kızılay Yönetimini Ağırladı

Kocaelai Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze çalışma ofisinde sivil toplum kuruşlarıyla olan görüşmelerini sürdürüyor.

Kocaelai Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze çalışma ofisinde sivil toplum kuruşlarıyla olan görüşmelerini sürdürüyor.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Genç Sanayici ve İş Adamları (GENÇSİAD) Dernek Başkanı Adnan Lokman Kılıç ve Dilovası Kızılay Şube Başkanı Ali Özer ile yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. Görüşmelerde, dünya ticaretindeki son gelişmeler ve sosyal yardımların gerek ülkemizde gerekse yurt dışındaki öneminden bahsedildi.

GENÇSİAD ile olan görüşmesinde, dünyadaki ekonomik faaliyetlerinin müteşebbis ruh ve rekabetçi ortamı çok iyi anlayan iş aleminin, kendilerini çok iyi organize etmesiyle başarıların artabileceğini söyleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, bu konuda yerel yönetimler olarak her türlü katkıya açık olduklarını ifade etti. Genç iş adamlarının eğitim, yabancı dil, iş dünyasının gerçekleri ve buna bağlı olarak ekonomik gelişmeleri çok iyi takip etmesinin gereğini de vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, "Sizlerin kurduğu bu dernek işte tam burada önemli hale geliyor. Sizler üyelerinize yeni ticari alanların bulunması ve ilişkilerin kurulmasında yardımcı olmalısınız" dedi.

Daha sonra ise Kızılay Dilovası şubesi, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'na konuk oldu. Proaktif bir kurum olarak afetlerde ve olağan dönemde ihtiyaç sahipleri ve korunmasızlara yönelik yardım sağlamak, toplumda yardımlaşmayı geliştirmek, güvenli kan teminini gerçekleştirmek ve zarar görebilirliği azaltmak için çalışan Kızılay'ın çok önemli bir kurum olduğunu ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, "Türkiye'de ve dünyada, insani yardım hizmetinde model olan, insanların en zor durumlarında yanında yer alan Kızılay teşkilatını kutluyorum" açıklamasını yaptı. Kızılay'ın Dilovası Şubesi Başkanı Ali Özer de yaptıkları çalışmalar hakkında Başkan Karaosmanoğlu'na bilgi aktardı. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Karaosmanoğlu Dilovası Kızılay Gebze Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title