Haberler

Başkan Karaosmanoğlu, Gebze ve Çayırova'da Halka Seslendi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze ve Çayırova'da 15 Temmuz darbe girişimine karşı demokrasiyi savunan vatandaşla bir araya geldi.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği(TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze ve Çayırova ilçelerinde gerçekleştirilen milli irade ve demokrasi nöbetinde vatandaşlara seslendi. Binlerce vatandaşın katıldığı demokrasi nöbete Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, KOÜ Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün, Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze Teknik Üniversitesi öğretim üyeleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları katıldı.

Demokrasi nööbetinde konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, "Kardeşlerim sevdamız ve aşkımız olan vatanımıza, bayrağımızla mukaddesatımıza sahip çıkmak için kent meydanlarındayız. Ülkemi, bayrağımı, ilçelerimizi ve demokrasisine sahip çıkan siz güzel insanlarımızı Allah için seviyorum. Bizi bir arada tutan bu sevgidir. Safları sıklaştıran bu birlik ve beraberliktir. Her türlü güzellik ülkemizdedir. Biz haktan, hukuktan, adaletten ve halkımızdan yanayız. Bütün güzel değerlerimizle birlikte, bayrağımızdan ve vatanımızdan yanayız. Ey FETÖ kimden yanasınız. Biz halktan yanayız. Eğer halka inanıyorsanız güzel bir demokrasi var. Ne olmak istiyorsan hangi makamda olmak istiyorsan sandığa gir. Burası güzel bir ülkedir" dedi.

Sözlerine devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Kardeşlerim biz iman noktasından insanları üçe ayırırız. Birincisi mümin, ikincisi kafir ve üçüncüsü de inanıyorum diyerek inanmayan münafıklardır. Münafıklığın da üç alameti vardır. Bunlar yalan söyler, sözünü tutmaz ve emanete ihanet ederler. FETÖ'nün askerleri olan bu hainler, yemin ettiler. Türk milletine ve Cumhuriyet'e bağlı olacağız dediler. Bu milletin kendilerine emanet ettiği silahlara ve uçaklara ihanet ettiler. O silahları halka döndürdünüz. Ancak bu milletin ferasetli duruşuyla rezil rüsva oldunuz. Bunların destekçilerini babamızın oğlu da olsa hepsini tükürükle boğacağız. Böyle ihaneti görmedik. Hangi inanç ve bağlılık size bu halka silah çekmeye götürdü. Bunların beyni yıkanmış, vatan hainidir. Bunlar Hasan Sabbah'ın çocuklarıdır. ve onlar gibi haindirler" şeklinde konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Karaosmanoğlu Çayırova Gebze Politika Haberler

Bakmadan Geçme

29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title