Haberler

Başkan Karaosmanoğlu Çocuk Bayramı'nı Kutladı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle Türkiye’de ilk kez kurulan ve bu boyutta tek olan çocuk fuarıyla Büyükşehir Belediyesi’nin etkinlikleri 2 yıldır dünya çapında ses getiriyor.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle Türkiye'de ilk kez kurulan ve bu boyutta tek olan çocuk fuarıyla Büyükşehir Belediyesi'nin etkinlikleri 2 yıldır dünya çapında ses getiriyor. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınlayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Türk ve dünya çocuklarının bayramını kutladı. Başkan Karaosmanoğlu mesajında, dünyada çocuklara yönelik tek bayramı olan ülkenin, Türkiye olduğunu vurguladığı mesajında; bu bayramın ülkemizin ve dünyanın bütün çocuklarıyla birlikte kutlanmasının önemine işaret etti.

Başkan Karaosmanoğlu sözlerini şöyle sürdürdü: "Bugün üç coşkuyu bir arada yaşıyoruz; Milli egemenlik coşkusu, bahar coşkusu ve geleceğimiz olan çocuklarımızın bayram coşkusu. Sevinç üstüne sevinç yaşıyoruz. 23 Nisan vesilesiyle 41 ülkenin çocukları bizim çocuklarımızla bir araya geldi. Güzel Kocaelimize konuk oldular. Çocuklarımızla tanışıp kaynaştılar. Geleceğe barış köprüleri kurdular. Barışı, sevgiyi, güzelliği Kocaeli'de paylaşıyorlar. Burada yeni dostlar ediniyorlar. Geleceğin dünyasını inşa ediyorlar. Bu organizasyon, aynı zamanda geleceğe yapılmış çok büyük bir yatırımdır. Çünkü Kocaeli'de bayram başkadır. Geleceğimiz olan çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmeleri ve yarınlara hazır olmaları için Büyükşehir Belediyesi olarak ne gerekiyorsa yapıyoruz. Dünya çapında meşhur dev sahne gösterilerinden 40'tan fazla atölye çalışmasına, pilotluktan askerliğe, doktorluktan radyo DJ'liğine kadar eğlenceli meslek tanıtımlarına çocuklarımıza bir dünya eğlenceyi sunuyoruz"

Başkan Karaosmanoğlu, "Dünyada benzeri olmayan bu güzel günü hep beraber kutluyoruz. Çocuklarımızın sevincini birlikte yaşıyoruz. İnşallah; barış, sevgi ve güzellik dolu bir dünyayı çocuklarımız kuracaklar. Geleceğin, devlet adamları, bilim adamları ve mucitleri olacaklar. Bugün Kocaeli'de atılan barış köprülerini; yavrularımız geleceğe taşıyacaklar" diyerek sözlerini tamamladı. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Karaosmanoğlu 23 Nisan Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title