Haberler

Başkan Karaosmanoğlu, Başarılı Sporcularla Buluştu

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, ulusal ve uluslararası arenada Türkiye’ye büyük başarılar getiren Kağıtsporlu sporcuları başarılarından dolayı plaketle onurlandırdı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, ulusal ve uluslararası arenada Türkiye'ye büyük başarılar getiren Kağıtsporlu sporcuları başarılarından dolayı plaketle onurlandırdı.

Türkiye'nin en büyük amatör kulüpleri arasında yer alan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıt spor kulübü, başarılı sporcularını ödüllendirdi. Antikkapı Restorantta düzenlenen geceye Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Vali Yardımcısı Abdullah Etil, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr Tahir Büyükakın, Genel Sekreter Yardımcısı ve Kağıt spor Kulüp Başkanı Ali Yeşildal, Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, KASKF Başkanı Murat Aydın, Kağıt spor Kulübü Yöneticileri, çok sayıda sporcu ve davetli katıldı.

Antikkapı Restoran'da düzenlenen "Kocaeli Şampiyonlarıyla Buluşuyor" gecesinde ulusal ve uluslararası resmi spor müsabakalarında derece elde eden 133 sporcunun tek tek isimleri okunarak sahneye davet edildi. Sporcular, sahneye çıkarak davetlileri selamlamayı da ihmal etmedi. Gecede konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor'un gösterdiği başarılar, topladığı madalyalar göğsümüzü kabartıyor. Gururlanıyoruz, övünüyoruz. 2004 yılında Seka Kağıtspor kulübünün bünyemize dahil olmasıyla, Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü adını vermiştik. Yeniden yapılanan Kağıtspor, o zamanlar 7 olan branş sayısını bugün 30'a; 130 olan lisanslı sporcu sayısını ise 72 bin'e çıkarmış. Bu sayı ile, Türkiye'de en fazla lisanslı sporcuya sahip olan, spor kulübü haline gelmiş. Bu kadar sporcumuzun olması, aslında bu kadar gencimizi de sokaklardan, Kötü alışkanlıklardan çektiğimizi, sporla birlikte beden ve ruh eğitimi almalarını sağladığımızı da gösteriyor" şeklinde konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Karaosmanoğlu Abdullah Etil Kağıtspor Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title