Haberler

Başkan Karaosmanoğlu, Akademisyenleri Kınadı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, akademisyenlerin yayınladığı bildiride Kocaeli Üniversitesi’nden akademisyenlerin de olmasını Kocaeli için talihsizlik olarak niteledi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, akademisyenlerin yayınladığı bildiride Kocaeli Üniversitesi'nden akademisyenlerin de olmasını Kocaeli için talihsizlik olarak niteledi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, yayınladıkları bildiri ile terör örgütüne destek veren bin 200 akademisyeni şiddetle kınadığını açıkladı. Başkan Karaosmanoğlu, "Kendilerine Barış için Akademisyenler İnisiyatifi diyen grubun bildirisini şiddetle kınıyorum. Bu bildiride Kocaeli Üniversitesi akademisyenlerinin de bulunmasını Kocaeli için bir talihsizlik olarak kabul ediyorum" dedi

Başkan Karaosmanoğlu, "Hangi odakların talimatı ile hazırlandığı belli olmayan bu bildiri tarihimize bir ihanet belgesi olarak kaydedilmiştir. Ambulanslara kurşun sıkan, sokaklarımıza bomba tuzaklayan, Sur'a, Lice'ye, Silopi'ye ölüm hendekleri kazan, polis, asker, sivil demeden milletimizin canına kasteden, Suriye'deki kaosu ülkemize taşımaya çalışan teröristlere sahip çıkanlar, terörün ortağı olduklarını belgelemişler, devlet ve milletle beraber barış kavramına da ihanet etmişlerdir" ifadesini kullandı.

Akademisyen için hak ettikleri cezayı almalılar ifadelerini kullanan Başkan Karaosmanoğlu, "Üniversitelerimizin, birliğimize ve kardeşliğimize akademik unvana sığınarak kurşun sıkanlardan temizlenmesi gereklidir. Milletimizin kalbinde ebediyen mahkum olan imza sahiplerinin, adalet önünde hak ettikleri cezayı almaları kamu vicdanının ortak talebidir. Memleket ve milletimizin, hainlerden ve onlara yataklık yapanlardan ebediyen kurtulmasını temenni ediyorum" şeklinde konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Karaosmanoğlu Kocaeli Üniversitesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title