Haberler

Başkan Karaman, Erzincan Tanıtım Günlerine Katıldı

Erzincan Valiliği ve Erzincan Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen ‘Erzincan Kültür ve Tanıtım Günleri, Feshane Uluslararası Fuar, Kongre ve Kültür Merkezi’nde ziyaretçilerine kapılarını açtı.

Erzincan Valiliği ve Erzincan Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen 'Erzincan Kültür ve Tanıtım Günleri, Feshane Uluslararası Fuar, Kongre ve Kültür Merkezi'nde ziyaretçilerine kapılarını açtı. Fuar açılışına Güngören Belediye Başkanı Ş. Yücel Karaman da katıldı.

Erzincan Valiliği ve Erzincan Belediyesi işbirliği ile düzenlenen "Erzincan Kültür ve Tanıtım Günleri" Feshane Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde başladı. İstanbul Feshane'de düzenlenen "Erzincan Tanıtım Günleri'nde, Erzincan'ın doğal, kültürel ve turizm değerleri ile yöresel zenginlikleri yerli ve yabancı ziyaretçilere anlatılacak.Açılış programına, Erzincan Valisi Süleyman Kahraman ve Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Demiryolları Eski Genel Müdürü Ak Parti Erzincan Milletvekili Aday Adayı Süleyman Karaman, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Güngören Belediye Başkanı Ş. Yücel Karaman, bazı ilçe kaymakamları ve ilçe belediye başkanları iştirak ettiler.

Açılışın ardından stantları gezen Güngören Belediye Başkanı Ş. Yücel Karaman Tanıtım Günleri için; "Benim de doğup büyüdüğüm topraklar olması sebebiyle bizim için de değerli bir organizasyon. Erzincan'ın geleneklerini, doğal güzelliklerini kültürünü tanıtmak için yapılmış bir program. Erzincan Valiliğine, Belediyesine ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Etkinliğin, İl için, ekonomik, sosyal ve kültürel yatırımlara zemin hazırlanması amaçlanıyor. 8 Mart'a kadar sürecek etkinlikte, şehirdeki sivil toplum kuruluşlarının ve firmaların kendilerini tanıttıkları, yöresel ürünlerin ve yiyeceklerin sergilendiği 45 kurumsal, 65 yöresel olmak üzere toplam 110 stant Feshane'de yerini aldı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erzincan Belediyesi Yücel Karaman İstanbul Güngören Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title