Haberler

Başkan Karalar'dan Mahallelerde Hizmet Denetimi

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın belediyenin farklı birimlerinin değişik mahallelerde sürdürdüğü çalışmaları yerinde denetleme geleneği sürüyor.

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın belediyenin farklı birimlerinin değişik mahallelerde sürdürdüğü çalışmaları yerinde denetleme geleneği sürüyor.

Başkan Karalar, aynı gün içinde Denizli, Meydan ve Bahçeşehir Mahallelerinde devam eden asfalt, park bahçe ve diğer birimlerin çalışmalarını bizzat denetledi. Hem belediye ekiplerinin çalışmalarını denetleyen hem de vatandaşlarla sohbet edip onların talep ve şikayetlerini dinleme fırsatı bulan Başkan Karalar, "Vatandaşlarımızla doğrudan kurduğumuz bu diyalog ortamı bizim iş ve işlemleri daha pratik yerine getirmemize yardımcı oluyor" dedi.

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın Denizli, Meydan ve Bahçeşehir Mahallelerinde gerçekleştirdiği hizmet denetimi gezilerinde renkli anlarda yaşandı. Bir sokak arasında evlerinin avlusunda ekmek yapan kadınlarla uzun süre sohbet eden ve onların çalışmalarına yardımcı olan Başkan Karalar'ı ev kadınlarıyla Türkiye'nin genel gündemiyle ilgili de görüş alışverişinde bulunması dikkatlerden kaçmadı.

Belediye Başkanı Zeydan Karalar, ziyaret ettiği mahallelerde kahvehanelerde vakit geçiren vatandaşlarla şakalaşmayı ihmal etmedi. "Biz emeklilere yılda iki maaş ikramiye verelim diye çalışıyoruz" diyen Başkan Karalar'a bir vatandaş, "Biz sizi destekleyeceğiz, siz o konuyu takip edip gerçekleştireceksiniz" diye karşılık verdi. Başkan Karalar, gezdiği mahallelerde okulları da ziyaret etmeyi ihmal etmedi. Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ı karşılarında gören öğrenciler onunla sohbet edebilmek için birbiriyle yarıştı. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zeydan Karalar Bahçeşehir Denizli Seyhan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title