Haberler

Başkan Karalar'dan Akkapı Mahallesi'nde Asfalt Denetimi

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Akkapı Mahallesi’nde devam eden asfalt çalışmalarını yerinde denetledi.

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Akkapı Mahallesi'nde devam eden asfalt çalışmalarını yerinde denetledi. Karalar, hem vatandaşlarla, hem de asfalt ekibinde görev yapan işçilerle tokalaşıp sohbet etti.

Seyhan Belediye Başkanı Karalar, asfalt hizmetinin belediyelerin temel sorumluluklarından birisi olduğunu belirterek, "Asfalt hizmeti belediye olarak bizim asli görevimizdir. Ancak bu asli hizmetin bile geçmiş dönemlerde şimdiki gibi sağlıklı yapılmadığını gördük. Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda asfalt çalışmalarımızı önceki dönemlerin kat be kat üstüne çıkardık. Şimdi asfalt ekiplerinin sayılarını arttırmış ve asfalt üretiminin kapasitesi artmış şekilde Seyhan'da ihtiyaç olan her sokağa bu hizmeti veriyoruz" dedi.

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın mahallelerindeki çalışmaları yerinde denetlemesinden son derece memnun olduğunu söyleyen mahalle sakinleri, "Başkanımız tüm taleplerimizi anında yerine getiriyor. Çalışanlardan da memnunuz. Sokaklarımız pırıl pırıl oluyor. Hem başkana hem çalışanlarına teşekkür ederiz" diye konuştu.

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'a Akkapı Mahallesi'ni ziyareti esnasında mahalleliler bir buket kırmızı gül hediye etti. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zeydan Karalar Seyhan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title