Haberler

Başkan Karakaş Buca Maçını Önemsiyor

Güncelleme:

Amed Sportif Faaliyetler Kulübü'nün Başkanı Ali Karakaş, 2015- 16 sezonunun ilk maçı olan Bucaspor ile yapılacak maçı çok önemsediğini söyledi.

Yeni sezon hazırlıklarını bugün Kocaeli Kartepe''de tamamlayıp kente dönmesi beklenen Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Amed Sportif Faaliyetler Kulübü'nün Başkanı Ali Karakaş, 2015- 16 sezonunun ilk maçını Bucaspor ile oynayacak olmasını çok önemsediğini söyledi.

"Buca galibiyeti moral verecek"

Bucaspor'un geçen sezon PTT 1. Ligden düştüğünü ve çok güçlü bir takım olduğunu anlatan Başkan Karakaş, 2015-2016 futbol sezonunda lige kendi sahamızda oynayacağımız Bucaspor maçıyla başlamanın önemli büyüktür. Böyle bir takımı yenerek lige başlamak takıma müthiş bir öz güven ve moral verecektir" dedi.

"Hedef 3 puanla başlamak"

Sezona kendi saha ve seyircileri önünde başlayacak olmanın da avantaj teşkil ettiğine vurgu yapan Karakaş, "Sezona kendi saha ve seyircimizin önünde başlayacağız. Bizim için asıl önemli olan nasıl başlayacağımızdır. Kocaeli Kartepe'de yaptığımız yeni sezon hazırlıkları da gayet iyi gidiyor. Futbolcularımızın ortaya koymuş oldukları performans hem bizleri hem de teknik heyetimizi gelecek için umutlandırıyor. Vefakar taraftarlarımızın desteğiyle bu maçı kazanarak lige 3 puanla başlayacağımızı düşünüyorum" dedi.

Kaynak: Temsilci / Spor

Ali Karakaş Bucaspor Kartepe Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title