Haberler

Başkan Karahan Esnaflarla Kıraathanede Buluştu

Kütahya'nın Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan, Hisarardı mahallesinde iş yapan esnaflarla kıraathanede buluştu.

Kütahya'nın Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan, Hisarardı mahallesinde iş yapan esnaflarla kıraathanede buluştu. Esnafları dinleyen Başkan Karahan, görev ve sorumluluk bilinci ile herkese eşit hizmet anlayışında olduklarını vurguladı.

Başkan Karahan, 2013 yılının yaptıkları projeleri hayata geçirme yılı olduğunu, göreve geldikleri günden itibaren alt yapı ve üst yapı çalışmalarını hızla tamamlayarak şehrin çehresini değiştirmeyi başardıklarını ifade ederek esnafların sorunlarını yerinde dinlemenin en doğru yol olduğunu ve bu yüzden de kendileri ile zaman zaman kıraathanelerde buluşup karşılıklı istişarelerde bulunduklarını söyledi. Dört yıllık görev sürecinde yaptıkları çalışmalarla Simav'da çok ciddi bir gelişim ve ilerleme kaydettiklerini vurgulayan Başkan Karahan esnaflar dostlarından kaldırımları işgal etmemelerini istedi.

İlçede sorunları birlik ve beraberlik içerisinde çözmenin çabası içerisinde bulunduklarını ifade eden Başkan Karahan, "Yaptığımız işlerde halkımız için, esnafımız için en faydalı olanı yapmaya çalışıyoruz. Bu ziyaretlerimizle esnafımızı dinliyor ayrıca yaptığımız çalışmalar hakkında da bilgiler veriyoruz" diye konuştu.

Başkan Karahan, ayrıca esnaflara hayırlı ve bol kazançlar temennisinde bulunduktan sonra kendisine verdikleri destekten dolayı da teşekkürlerini bildirdi.

Başkan Karahan'ın mahallesinde iş yapan esnaflarla yaptığı toplantıda hazır bulunan Muhtar Mehmet Ali Acar, hem esnafların hem de mahalle halkının en büyük sıkıntısının araçlarını cadde ve sokaklara gelişigüzel park eden sorumsuz sürücülerden kaynaklandığını, bu önemli soruna çözüm istediklerini bildirdi.

Belediye ve Başkan Kasım Karahan'ın çalışmalarından memnun olduklarını dile getiren esnaf Ali Bal, esnaflıktan gelen başkan Karahan'ın kendi sorunlarını çok iyi bildiğini ve çözüme kavuşturmak için elinden gelen gayreti göstermesinden büyük memnuniyet duyduklarını söyledi. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kasım Karahan Kütahya Simav Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title