Haberler

Başkan Karaçoban'ın Yardım Eli Bu Sefer Cennet Özkaya'ya Uzandı

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde oğlu ve geliniyle birlikte yaşayan 94 yaşındaki hem yatalak hem de Alzheimer hastası Cennet Özkaya’ya Alaşehir Belediyesi tarafından tekerlekli sandalye hediye edildi.

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde oğlu ve geliniyle birlikte yaşayan 94 yaşındaki hem yatalak hem de Alzheimer hastası Cennet Özkaya'ya Alaşehir Belediyesi tarafından tekerlekli sandalye hediye edildi.

Engelsiz bir Alaşehir için yola çıkan Alaşehir Belediyesi bir engelliyi ve ailesini daha sevindirdi. Mustafa ve Şaziye Özkaya çifti ise 94 yaşındaki Alzheimer hastası ve yaklaşık 10 yıldır yatalak olan anneleri Cennet Özkaya'ya bakımda güçlük çektiklerini belirterek Alaşehir Belediyesine müracaatta bulundu ve anneleri Cennet Özkaya'yı en azından evlerinin avlusuna kadar da olsa hava alıp oturabileceği bir tekerlekli sandalye talebinde bulundu. Mustafa ve Şaziye Özkaya çiftinin talepleri anında Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban tarafından yerine getirildi. Yaşlı kadına tekerlekli sandalyesi Belediye Başkan Yardımcısı Günsel Ateş tarafından verildi.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, "Yaşayan tarihi çınar Cennet Ninemizin durumu bize yapılan müracaat sonucu ortaya çıkmıştı. Bu durum karşısında duyarsız kalmamız mümkün olamazdı. İvedilikle bir adet tekerlekli sandalye alıp Belediye Başkan Yardımcımız Günsel Ateş ile kendilerine takdim ettik. Geçtiğimiz ay içerisinde Alaşehir Belediye Meclisimize Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüzün teklifi ile gelen ve oy birliği ile kabul gören Alzheimer Rehabilitasyon İstasyon talebinin ne kadar isabetli olduğu, Cennet Ninemizin durumu sayesinde bir kez daha perçinlenmiştir" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karaçoban Alaşehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title