Haberler

Başkan Karaçanta'ya Mahallelerde Sevgiyle Karşılanıyor

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, mahalle ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor.

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, mahalle ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Karaçanta'ya mahalle ziyaretlerinde en çok ilgiyi ise çocuklar gösteriyor.

Gittiği her mahallede çocuklara daha fazla zaman ayıran Başkan Murtaza Karaçanta, geleceğin teminatı çocukların daha iyi şartlarda yetişmesi gerektiğini belirtti.

Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, gittiği mahallelerde incelemelerde bulunarak mahallelerde ihtiyaç duyulan hizmetleri yerinde tespit ediyor. Beraberinde birim amirlerine sorunların çözümü için talimat veren Karaçanta, mahallelinin sorunlarına da bire bir vakıf oluyor.

Gittiği her mahallede çocukların sevgi seliyle karşılanan Başkan Murtaza Karaçanta, çocukları yine unutmadı. Çocuklara çikolata ikram eden ve çeşitli hediyeler veren Karaçanta, çocuklardan derslerine çalışmlarını ve okumalarını istedi.

Sivil toplum örgütlerinin özelliklede muhtarların başarılarında büyük payı olduğunu vurgulayan Başkan Karaçanta, "Eğer biz başarabiliyorsak, eğer vatandaşlarımız başardığımıza inanıyorsa bunun birçok sebebi var. İyi ve çalışkan bir ekip, doğru zamanlamanın yanında, sivil toplum örgütleri, dernekler ve muhtarlarında büyük önemi var. Mahallenin en önemli mülki amiri muhtar. Onlarla yapılan bu saha tespitleri bizleri doğru yatırım yapmaya, doğru zaman harcamaya, mahallede yaşayan hemşerilerimizin daha mutlu olmasına ve dolayısıyla bizleri başarıya götürüyor" dedi.

2014 seçimlerinden bu yana Kars'ta büyük bir değişim yaşandığını vurgulayan mahalleliler, Başkanımızın halkla iç içe olmasından dolayı herkes çok mutlu. Kars'da çok şeyin değişeceğine biz tüm kalbimizle inanıyoruz. Başkanımıza inanıyoruz ve mahalle sakinleri olarak da sonuna kadar arkasındayız. Ne zaman bir isteğimiz olsa hiçbir zaman bizi geri çevirmedi. Başkanımızla Kars daha güzel ve daha yaşanılır bir şehir olacağına inanıyoruz" diye duygularını dile getirdiler. - KARS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Murtaza Karaçanta Kars Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title