Haberler

Başkan Karaçanta Kent Ormanı'nda İncelemede Bulundu

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Kent Ormanı'nda incelemelerde bulundu.

Başkan Karaçanta, Karslıların tek mesire yeri olan ve eski adıyla 'Telisiz' şimdiki adıyla 'Kente Ormanı'na giderek buradaki eksiklikleri yerinde gördü.

Vatandaşların hafta sonlarını değerlendirdiği Kent Ormanı'na Başkan Yardımcısı Ferit Yenice, Başkan Danışmanı Güven Aydeğer ve Özel Kalem Müdürü Muhammed Koç ile birlikte gezen Karaçanta, Kent Ormanı'ndaki eksiklikleri yerinde gördüklerini söyledi.

Başkan Murtaza Karaçanta, vatandaşlardan Kent Ormanı'nı düzenli kullanmaları konusunda da destek istedi.

Etrafında çok sayıda meyve ağacı bulunan ve belediye tarafından yapılan kamelyaların, çeşmelerin ve çöp kutularının amacına uygun kullanılmadığını ifade eden Karaçanta, vatandaşların hafta sonlarını değerlendirdikleri mesire alanına sahip çıkmaları gerektiğini söyledi.

Başkan Murtaza Karaçanta, "Kent Ormanı'nda çevre düzenlemesi yapacağız. Çünkü burası gelişi güzel kullanılıyor. Buradaki çeşmeler, kamelyalar ve çöp kutuları tahrip edimiş. Burasını herkes ortak kullanıyor. Önemli olan burasına herkesin sahip çıkmasıdır. Burada çöp kutuları var. Ama çöpler yerde, Kamelyalar var, tahrip edilmiş. Çeşmeler tahrip edilmiş. Biz her yıl burasını derleyip topluyoruz. Ancak kısa sürede burası yine tahrip ediliyor" dedi.

Vatandaşlardan duyarlı olmalarını isteyen Başkan Murtaza Karaçanta, "Böyle bir alan kolay kolay bir yerde bulanmaz. Halkımızın da yardımlarıyla Kent Ormanı'nın daha temiz ve kullanılabilir olması bizim elimizde, Kars bizim ve daha iyi yerlere gelmesi için elimizden geleni yapacağız, daha temiz, daha yaşanabilir bir şehir olmak halkımızdan geçer, hemşehrilerimi, daha duyarlı olmaya davet ediyorum" diye konuştu.

Başkan Murtaza Karaçanta ve beraberindekiler Kent Ormanı'nı gezdi. Kent Ormanı'ndaki eksiklikler birim amirlerince not alındı. Başkan Karaçanta, Kent Ormanı'ndaki eksikliklerin kısa sürede giderileceği müjdesini verdi. - KARS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Murtaza Karaçanta Muhammed Koç Yenice Kars Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title