Haberler

Başkan Karabağ, Şampiyon Sporcularla

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Türkiye genelinde çeşitli branşlarda dereceye giren sporcularla bir araya geldi. Son Türkiye şampiyonu halk oyunları ekibi, basketbol, futbol, güreş, voleybol, taekwondo, masa tenisi, satranç ve zıpkınla balık avı takımlarını havuz düğün salonunda ağırlayan Başkan Karabağ, "Bu belediyeyi hep beraber kurduk. Spor kulübünü de beraber kurduk. Dar olanaklarla kulübümüz Türkiye'de ses getirmeye başladı. Sizlerle gurur duyuyorum" dedi.

Bayraklı Belediyesi'nin çeşitli branşlarda faaliyet gösteren spor takımları elde ettikleri başarılarla hem Bayraklı'nın hem de İzmir'in gururu oldu. Sporcularla bir araya gelen Başkan Karabağ, onları tek tek tebrik etti, başarılarının devamını diledi. Kendisinin de sporun içinden geldiğini belirten Başkan Karabağ, "Çok genç bir belediyeyiz. 9. yaşımıza giriyoruz. Bu belediyeyi hep beraber kurduk. Spor kulübünü de beraber kurduk ve şampiyonluklar arka arkaya gelmeye başladı" diye konuştu.

Spora ve sporcuya tam destek

Göreve gelir gelmez spora ve sporcuya ellerinden gelen desteği verdiklerini belirten Başkan Karabağ, şöyle devam etti: "İlk olarak Şehit Ümit Boz Spor Tesisi'ni yaptık. Sporun içinden gelen birisi olarak sporla başlamak ve genç bir nüfusu olan bir ilçede sporun yükseleceğini bilmek elbette bizim için bir avantajdı. Bunu doğru kullandığımızı düşünüyorum. Dar olanaklarla kulübümüz Türkiye'de ses getirmeye başladı. Emeği geçen bütün arkadaşlarıma sporcu kardeşlerime, meclis üyelerime, destek veren herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Son olarak halk oyunları ekibimiz Artvin'de düzenlenen Türkiye Halk Oyunları Gençler Şampiyonası'nda birinci oldu. Orada sizleri izlerken son derece gurur duydum. İnanılmaz bir tablo vardı. Dereceye giren tüm sporcularımızı kutluyorum."

Plaket verildi

Konuşmanın ardından Başkan Karabağ, spor kulübü eğitmenleri Hüseyin Keç, Macide Avanoğlu, Çağatay Avanoğlu, Muhammet Ali Güntürk, Özgür Doğan, Necdet Çağlar Cıvkın, Selahattin Karaman, Gamze Yaşlı, Ali Demirci, Seyit Öcek, Muzaffer Kadri Ayan, Özge Güner, Koray Demirel, Sıdıka Sema Yelbuğa ve Engin Deniz Alev'e katkılarından dolayı CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, CHP ve AKP meclis üyeleri birlikte plaket verdi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Karabağ Bayraklı Türkiye İzmir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı?
title