Haberler

Başkan Karabağ Horon Tepti

3. Sis Dağı Yayla Şenliği’ne katılan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, vatandaşlarla beraber horon tepti.

3. Sis Dağı Yayla Şenliği'ne katılan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, vatandaşlarla beraber horon tepti.

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Giresun Görele ve Çanakçı Sosyal, Kültürel Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği'nin düzenlediği 3. Sis Dağı Yayla Şenliği'ne katıldı. Kemalpaşa ilçesinde gerçekleşen ve renkli görüntülere sahne olan şenliğe, vatandaşlarda yoğun ilgi gösterdi. Etkinlikte Başkan Karabağ, yerel sanatçıların söylediği şarkılar eşliğinde davetlilerle birlikte horon oynadı, yöresel yemeklerden tattı.

"Karadenizliler benim canım her şeyim" diyen Karabağ, "Bu ülkenin bağımsızlığını bayrağını Atatürk'ü tartışmasız seven bir Karadeniz insanı var. Onun için bu ülkenin mihenk taşlarından biridir Karadenizliler. Bana oy versin vermesin bütün Karadenizlileri seviyorum. İyi ki varsınız. Bayrağını, vatanını ve ülkesini seven Karadenizliler benim canım her şeyim. Sizlerle birlikte olmaktan ve belediye başkanınız olmaktan gurur duyuyorum" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Karabağ Bayraklı Giresun Görele Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title