Haberler

Başkan Kale, Yaşlıları Evlerinde Ziyaret Etti

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan “Yaşlılara Saygı Haftası” dolayısıyla ilçe merkezinde bulunan bazı vatandaşlarımızın evlerine ziyaretlerde bulunarak çiçek takdim etti.

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan "Yaşlılara Saygı Haftası" dolayısıyla ilçe merkezinde bulunan bazı vatandaşlarımızın evlerine ziyaretlerde bulunarak çiçek takdim etti.

İncirliova Belediye Başkanlığı olarak imkanları dahilinde vatandaşların her türlü ihtiyaçlarını karşılamak ve onlara hizmet etme gayreti içinde olduklarını ifade eden Başkan Kale; "Hepimizin ortak anlayışı insan olmaktır. Yaşlı insanlarımıza gösterdiğimiz saygı, sevgi, hoşgörü onlara olan minnet borcumuzdur. Bugün genç ve sağlıklıysak yarın bizler de yaşlanacağız. Yaşlılarımızın yaşama sevinçlerini kaybetmemeleri, hayata olan bağlılıklarını güçlendirmeleri, sorun ve sıkıntılarını çözmemiz bizlerin insani görevidir. İncirliova Belediyesi olarak imkanlarımız doğrultusunda her zaman yaşlılarımızın yanındayız. Bizler yılın bir günü ya da bir haftasında onları ziyaret etmek yerine her zaman sorun ve sıkıntılarına ortak olma gayretindeyiz. Hastalıkta, sağlıkta, özel günlerinde, sıkıntı ve sorunlarının çözüme kavuşturulmasında elimizden gelen tüm gayreti göstermeye çalışıyoruz. Çünkü biliyoruz ki yaşlılarımızın hayır duaları bizleri ayakta tutacak güçtür. Bizler onların hizmetkarlarıyız" şeklinde konuştu.

"ALLAH SENDEN RAZI OLSUN"

Yaşlı vatandaşlarımızın evlerine yapmış olduğu ziyaretlerden dolayı vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Kale'ye vatandaşlarımız dertlerini ve ihtiyaçlarını dile getirmenin yanı sıra "Allah senden razı olsun. Bizleri her zaman hatırlıyorsun. Yaşadığımız sıkıntıları çözüme kavuşturulması için gayret ediyorsun. Yaptığın ziyaretle de bizleri onurlandırdın. Allah görevini hayırlısıyla yapmayı nasip eylesin" şeklinde konuşarak teşekkür etti.

ŞEHİT AİLESİ'Nİ ZİYARET

18 Mart Çanakkale Zaferi dolayısıyla düzenlenen törenlerde 1992 yılında Tunceli Ovacık'ta Şehit olan Jandarma Asteğmen Ahmet Akdeniz'in Ailesinin kendisini eve davet etmesini de kırmayarak yerine getiren Başkan Kale; burada yaptığı konuşmasında "Ahmet Kardeşimiz başta olmak üzere vatan savunmasında canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Mekanları cennet kabirleri nur olsun. Şüphesiz ki siz şehit anneleri elleri öpülesi insanlarsınız. Sizlerin acılarını paylaşmak, sorun ve sıkıntılarınızı çözüme kavuşturmak bizim boynumuzun borcudur" dedi.

Başkan Kale'nin yaptığı ziyaretten dolayı onur duyduğunu ifade eden Şehit Annesi Hayriye Akdeniz ise "Her zaman yanımızda yer aldın. Sen de bizim evladımızsın. Yaptığın ziyaret bizleri son derece mutlu etmiştir. Allah senden razı olsun" şeklinde konuşarak teşekkür etti - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Akdeniz Gürşat Kale İncirliova Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 19 Nisan Cuma TV8 Survivor HD izleme linki! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Gaddar CANLI izle! Fox TV Gaddar 13. Bölüm tek parça HD izle 19 Nisan Cuma! Kızılcık Şerbeti 59. Bölüm Canlı İzle! Show TV'de Neler Oldu? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Yalı Çapkını CANLI İZLE! 19 Nisan Yalı Çapkını 66. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
title