Haberler

Başkan Kale'den, Kaymakam Sürücü'ye Hoşgeldin Ziyareti

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, Mülki İdareler Amirleri 2015 Yaz Kararnamesi ile birlikte Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü Şube Müdürlüğünden, İncirliova Kaymakamlığı’na atanan Ediz Sürücü’yü ziyaret ederek ’Hoşgeldiniz’ dedi.

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, Mülki İdareler Amirleri 2015 Yaz Kararnamesi ile birlikte Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü Şube Müdürlüğünden, İncirliova Kaymakamlığı'na atanan Ediz Sürücü'yü ziyaret ederek 'Hoşgeldiniz' dedi.

Belediye Başkan Yardımcısı Baki Aslantaş ile Mustafa Dinçer'in yanı sıra Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Erkan ile birlikte Kaymakam Sürücü'yü ziyaret eden Başkan Kale, İncirliova'ya ilişkin bilgi alışverişinde bulunarak görevinde başarılar diledi.

Başkan Kale ve beraberindekilerinin kendisine yaptığı ziyaretten dolayı büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade eden Kaymakam Sürücü, "Yapmış olduğunuz ziyaret beni son derece onurlandırmıştır. Sizlere de teşekkür ederim" şeklinde konuştu. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ediz Sürücü Gürşat Kale İncirliova Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title