Haberler

Başkan Kale'den Esnaf ve Taziye Ziyareti

Konya’nın Cihanbeyli İlçe Belediye Başkanı Mehmet Kale, esnaf ziyaretinde bulunarak alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet etti.

Konya'nın Cihanbeyli İlçe Belediye Başkanı Mehmet Kale, esnaf ziyaretinde bulunarak alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet etti.

Cihanbeyli'de esnaf ziyaretlerine devam eden Belediye Başkanı Mehmet Kale, gerçekleştirecekleri çalışmaları anlatarak vatandaşın isteklerini de not aldırdı. Ziyaret esnasında açıklamalarda bulunan Başkan Kale, insan odaklı hizmet ürettiklerini belirterek, "Her şey vatandaşımızın yaşamını kolaylaştırmak için. Yapılan hizmetlerden dolayı vatandaşlarımızın memnuniyetini görmek bizi mutlu ediyor. Üretmiş olduğumuz projeler ve yapmış olduğumuz hizmetlerle Cihanbeyli'de hizmet çıtasını en üst seviyeye çıkardık. Sosyal ve Kültürel Belediyeciliğin sorumluluklarını yerine getirerek Cihanbeyli'yi yaşanabilir bir şehir haline getirdik. Bundan sonraki süreç içinde hizmetlerimiz tüm hızıyla devam edecek" dedi.

Başkan Kale, esnaf ziyaretinin ardından ise çeşitli mahallelerde vefat eden vatandaşların yakınlarına başsağlığı dileklerini iletti. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Kale Cihanbeyli Konya Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title