Haberler

Başkan Kafaoğlu'ndan Güreşçilere Kıspet Desteği

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, belediye adına güreşecek sporculara kıspet verdi.

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, belediye adına güreşecek sporculara kıspet verdi.

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, güreşçilere destek oldu. Makamında güreşçileri ağırlayan Başkan Kafaoğlu, "Başta Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur olmak üzere atasporumuza destek vermek de kararlıyız. Balıkesir, cihan pehlivanı yetiştirmiş, sözleri tarihe geçmiş bir kişidir. Bizde Altıeylül Belediyespor Kulübü'nü kurarak başarılı sporculara destek olmak ve Balıkesir'imizin adını duyurmak için çalışıyoruz. Spor branşları ile uluslararası ölçekte bir tanıtım yapabiliyorsunuz. Seçim beyanlarımızda da vardı. Güreşçilerimiz de hemen sahalara çıksın diye sporcularımıza kıspetlerini hazırlattık. Kendilerine başarılar diliyorum" dedi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü İlhan Arslan, "Balıkesir'de güreş denildiğinde Kurtdereli Mehmet Pehlivan akıllara geliyor. Yaz sezonu ile beraber güreşlerimiz başlıyor. Kurtdere Köyü'nden cihan pehlivanı çıkartmışız. Belki yağlı güreşlerde şuan Balıkesir'in adını çok fazla duyuramıyoruz, Antalya, Samsun, Ordu gibi iller var. Adımızın duyulmamasının nedenlerinden birisi özellikle bu güreşlere yerel yönetimlerin çok fazla sahip çıkmaması. Balıkesir, büyükşehir belediyesi olduktan sonra güreşçilerimize sahip çıktınız. Yağlı güreşe verdiğiniz destekler için teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Başkan Kafaoğlu 2 sporcuya kıspet verirken, Gençlik ve Spor İl Müdürü İlhan Arslan, Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu'na desteklerinden ötürü minyatür bir kıspet hediye etti. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zekai Kafaoğlu Edip Uğur Balıkesir Altıeylül Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title