Haberler

Başkan Kadıoğlu: "Gazetecilerin Önemli Bir Misyonu Vardır"

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler" gününü kutlayarak gazetecilerin yoğun tempolu ve stresli çalışma şartlarının olduğunu ifade etti.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu bir mesaj yayınladı. Yayınladığı mesajda Başkan Kadıoğlu, "Yaşadığımız kentin toplumsal bilincini güçlendirmek ve kamu yararı gözetmek gibi çok önemli işlevlere sahip olan gazetecilerin, toplumsal sorunlar karşısında kamuoyu oluşturmak, demokrasinin güçlenmesi ve gelişmesine katkı sunmak gibi önemli bir misyonu vardır.Zor koşullara rağmen görevlerini yerine getirmek için var güçlerini ortaya koyan gazetecilerimize çalışmalarında başarılar diliyorum. Ülkemizde ve Dünya'da yaşanan olaylardan basın, yayın organları aracılığıyla çok kısa bir zaman içinde haberdar oluyoruz. Bu anlamda, basın ahlak ve meslek ilkelerine bağlı olarak, kamuoyunun doğru ve tarafsız bilgilendirilmesinde büyük rol üstlenen değerli basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlar, sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yıl geçirmelerini dilerim" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gazeteciler Günü Necmi Kadıoğlu Esenyurt Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title