Haberler

Kadıoğlu'ndan Esenyurt Kastamonulular Derneğine Ziyaret

Güncelleme:

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt Kastamonulular Derneğini ziyaret ederek, çay sohbetinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt Kastamonulular Derneğini ziyaret ederek çay sohbetinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Ziyaret programına AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer, AK Parti Esenyurt Belediye Meclis üyesi adayı Murat Cebecioğlu ve çok sayıda Kastamonulu katıldı.

Kastamonulu olan Belediye Başkan Danışmanı ve AK Parti Esenyurt Belediye Meclis Üyesi Adayı Murat Cebecioğlu, hemşehrilerine hitaben bir konuşma yaptı. Cebecioğlu, "Hemşehrilerimizin bir araya gelmesi için bu derneklerimiz çok önemlidir. Birlikte olursak her zaman güçlü oluruz. Kastamonulular olarak belediye başkanımız bizden hiçbir yardımını esirgemedi. ve başkanımıza yeni projelerinin içinde bulunan Kastamonu Kültür Evi için sonsuz teşekkür ediyoruz" dedi.

DEĞER, "TAMAMININ 3 KATINI 12 YILDA YAPTIK"

Programda söz alan AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer, "AK Parti hükümeti gelene kadar görev yapan diğer hükümetlerin yaptığı hizmetlerin tamamının üç katını AK Parti hükümeti 12 yılda yapmıştır. Maalesef bunu içlerine sindiremeyen çevreler şimdilerde Türkiye'nin üzerine oyunlar oynama çabasına girmiştir. Fakat başarılı olamıyorlar. Bunun tek sebebi de sizlersiniz yani milletimizdir. Milletimiz Başbakanına ve istikrarlı hükümetine bugüne kadar sahip çıkmıştır" şeklinde konuştu.

KADIOĞLU, "MİLLETİMİZE SEVDAMIZ VAR"

İlçe Başkanı ardından söz alan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, millete hizmet için AK Parti kadroları olarak çok çaba gösterildiğine dikkat çekti. Başkan Kadıoğlu, "Kastamonulu hemşehrilerim bugün sizlerle bir araya gelerek heyecanınızı görüyorum. Bizler milletimizin, insanlarımızın her zaman yanında olarak dertleriyle dertleniyoruz. Hizmet edeceğim diye piyasaya çıkanlar da inanın bu saatte içki masalarında alem yapıyorlar. Bizler hep iyi şeyler yapmak için çaba gösteriyoruz. Türkiye genelinde, İstanbul'da, Esenyurt 'ta hep en iyisini yaptık. İlçemizde 10 yılda yaptığımız hizmetler 30 yılda yapılacak hizmetlerdir. Çünkü bizden önceki belediye yönetimi 15 yıl boyunca bir şey yapmamış. Neden bu kadar çok çalışıyoruz? Çünkü bizim milletimize hizmet sevdamız var. Bugüne kadar vatandaşımızın göremediği hizmetleri getirme çabamız var. İnanıyorum ki Türkiye'nin bu iyi gidişatına set çekmek isteyenlere sizler, yani milletimiz 30 Mart'ta izin vermeyeceksiniz" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Necmi Kadıoğlu Şenay Değer Ak Parti Esenyurt Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title