Haberler

Başkan Irmak:Hediye Olarak Kurşunu Vücudumda Saklayacağım

Güncelleme:

Barış töreninde yaralanan Artuklu Belediye Başkanı Mehmet Emin Irmak, "O kurşunu hediye olarak vücudumda saklayacağım" dedi.

Mardin'de muhtarlık seçimi için kavga eden aileleri barıştırdığı sırada seken kurşunla yaralanan Artuklu İlçe Belediye Başkanı Mehmet Emin Irmak hastaneden taburcu oldu. Mazbatasını alıp görevine başlayacağını söyleyen Irmak: "Kimseden şikayetçi olmayacağım. Doktorlara rica ettim. Göğsüme isabet eden kurşunu çıkarmayın diye. O kurşunu vücudumda hediye olarak saklayacağım "dedi.

Mardin merkez Artuklu İlçesi'nde BDP adına girdiği seçimlerde ilçenin ilk Belediye Başkanı seçilen Mehmet Emin Irmak (55), mazbatasını almadan, Gökçe Köyü'nde muhtarlık seçimi yüzünden aralarında kavga çıkan aileleri barıştırmayı denedi. Çiçeği burnundaki başkan ikinci kavganın arasında kalarak seken kurşunu hedefi oldu.

ŞİKAYETÇİ OLMADI

Göğsünde yaralanan ve kaldırıldığı Diyarbakır Dicle Üniversite'nde yapılan tedavinin ardında taburcu olan Irmak, yaşananları şöyle anlattı: "Çok iyi bir seçim sürecini geçirdik. Muhtarlık seçimi yüzünde kavga eden tarafları barıştırmak için gittiğim Gökçe Köyünde 500 insanı bir araya getirip uzlaştırdık. Ancak köyde olduğum sırada ikinci bir kavga meydana geldi. Onlara müdahale edeceğimiz sırada seken kurşunla yaralandı. Vurulduktan sonra umudumu yitirmedim. Geriye utanacak bir şey bırakmadığım için karamsarlığa kapılmadım. Bana karşı kasıtlı bir saldırı olmadığı için şikayetçi olmayı düşünmüyorum. Barışçıl insanlar şikayetçi olmaz. Benle birlikte yaralanan 2 kişi var onları ziyaret edip mazbatamı alacağım."

KURŞUNU HEDİYE OLARAK KABUL ETTİ

Yarım kalan barışı mutlu sona neticelendirmek için barış çabalarına devam edeceğini ifade eden Mehmet Emin Irmak, "Parti olarak barış ve kardeşliği esas aldık. Milletvekili ve belediye başkanları gibi seçilmişlerin ekstra görevi iç huzuru sağlamaktır. Oyu aldık belediye içine kapanmayacağız. Kan davalarını sonlandırmak için mücadelem devam edecektir "dedi.

Sağlık durumunun iyi olduğunu ve Belediye Başkanlığı görevini yapmaya hazır olduğunu söyleyen Irmak:" Doktorlardan rica ettim. Göğsüme isabet eden kurşunun sağlığımı etkilemiyorsa çıkarmayın orda kalsın. O kurşunu vücudumda 1 Nisan hediyesi olarak kabul ettim. Kimseye karşı bir kin beslemiyorum "diye konuştu.

Kaynak: Temsilci / Güncel

Mehmet Emin Irmak Mardin Gökçe Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe)
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title