Haberler

Başkan İnce'den Yaşlılara Saygı

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında ilçede yaşayan en yaşlı kişilerden birisi olan 93 yaşındaki Ali ve Semahat Sabuncuoğlu çiftini ziyaret etti,Güzelbahçe’nin Atatürk Mahallesi’nde oturan üç çocuk altı torun sahibi Sabuncuoğlu çiftini ziyaret eden Başkan İnce, “Yaşlılarımızın toplumsal yaşama aktif olarak katılmalarını, sosyal, kültürel ve ekonomik haklara sahip ve kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamak, kişi, kurum ve devlet olarak öncelikli görevimizdir.

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında ilçede yaşayan en yaşlı kişilerden birisi olan 93 yaşındaki Ali ve Semahat Sabuncuoğlu çiftini ziyaret etti,

Güzelbahçe'nin Atatürk Mahallesi'nde oturan üç çocuk altı torun sahibi Sabuncuoğlu çiftini ziyaret eden Başkan İnce, "Yaşlılarımızın toplumsal yaşama aktif olarak katılmalarını, sosyal, kültürel ve ekonomik haklara sahip ve kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamak, kişi, kurum ve devlet olarak öncelikli görevimizdir. Yaşlılarımız; tecrübeleri ve zaman içerisinde tanıklık ettikleri değerler ile genç kuşaklara ışık tutan hazinelerimizdir. Milli değerlerimiz ve kültürümüzün taşıyıcısı olan yaşlılarımıza hak ettikleri saygı ve sevgiyi göstermek hepimizin görevidir" diye konuştu.

Güzelbahçe'de yaşlı nüfusun oldukça fazla olduğunu söyleyen İnce, tüm Güzelbahçeliler gibi sizler de Atatürk'e, Cumhuriyete ve onun değerlerine sahip çıktıklarını belirtti. Sabuncuoğlu çifti de Atatürk'ü 1933 yılında Bursa'da Ulucami önünde gördüklerini ve konuştuklarını söyledi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Mustafa İnce Güzelbahçe Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title