Haberler

Başkan İmamoğlu'ndan Teröre Karşı Sağduyu Çağrısı

Beylikdüzü Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Şehitlerimize Saygı Gecesi’ adlı etkinlikte konuşma yapan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, vatandaşları sağduyulu olmaya çağırdı.

Beylikdüzü Belediyesi tarafından düzenlenen 'Şehitlerimize Saygı Gecesi' adlı etkinlikte konuşma yapan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, vatandaşları sağduyulu olmaya çağırdı.

Beylikdüzü Belediyesi son günlerde artan şehit haberleri nedeniyle Beylikdüzü etkinlik alanında 'Şehitlere Saygı Gecesi' düzenledi. Yüzlerce Beylikdüzü halkı ellerinde Türk bayrakları ve 'Bu vatan bizim, Bu bayrak Hepimizin' sloganı yazılı pankartlarla alanı doldurdu.

Elinde Türk bayrağı ile etkinlik alanına gelen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Başkan İmamoğlu, vatandaşlarla kucaklaşarak onlarla üzüntülerini paylaştı. Programda haince pusuya düşürülerek hayatını kaybeden şehitlerimiz için Kuran-ı Kerim Tilaveti ve dualar okundu. Kuran-ı Kerim tilaveti sonrası kürsüye çıkan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, vatandaşları sağduyulu olmaya davet etti.

"ÜLKEMİZ HUZURLU VE GÜZEL BİR GELECEĞE SAHİP OLDUĞU İÇİN ŞEHİT VERİYORUZ"

"Huzurumuzu bozmak isteyenlere müsaade etmemeliyiz" diyen Başkan İmamoğlu, "Bu akşam son günlerde kaybettiğimiz canlarımız şehitlerimiz için dualar okuduk. Binlerce insanımızla birlikte ellerimizi açtık dualarımızı ettik. Çok zor günler yaşıyoruz. Ama bizler paylaşarak bu acımızı dindireceğiz. Bu ülkemizde ki şehitlerimizin olmasının nedeni bu ülkenin huzurlu olması ve güzel bir geleceğe ulaşmak üzere olmamızdır. Eğer bunu aksinde bir davranış yapar ve huzurumuzu bozmak isteyenlere müsaade edersek şehitlerimizin şehit olmasının bir anlamı kalmaz. Bu yüzden bu ortamda olduğu gibi kardeşliğimizi pekiştirmemiz lazım" dedi.

"SİYASİLER ÖN YARGILARINI BİR KENARA BIRAKMALIDIR"

Siyasilerin bütün ön yargıları bir kenara bırakmaları gerektiğini dile getiren Başkan İmamoğlu, "Bu an buluşma, hesaplaşma ve kaynaşma anıdır. Bu olaylara müsaade etmeyene bu millet mutlaka bir gün cevabını verir. Bu ülkenin daha fazla bedel ödememesi gerekiyor. Bu ülkenin huzurunu kaçıracak hiçbir unsura bizim millet olarak müsaade etmemiz gerekiyor. Benim buradaki Beylikdüzü halkının olduğu gibi bütün Türkiye'deki vatandaşımızın üzerine düşen görevi sonuna kadar yerine getireceğine inanıyorum" şeklinde konuştu.

Yapılan dualar ve konuşmalar sonrası Etkinlik Alanını dolduran vatandaşlara lokma tatlısı ikram edildi. Başkan İmamoğlu, gecenin ilerleyen saatlerine kadar alanda vatandaşlarla dertleşti. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Beylikdüzü Belediyesi Ekrem İmamoğlu Yerel Haberler

title