Haberler

Başkan İmamoğlu'ndan, Beylikdüzü Sualtı Sporları Kulübü'ne Ziyaret

Kuruluşunun 9’uncu yıl dönümünde Türkiye Sulatı Sporları Federasyonu (TSSF) Beylikdüzü Sualtı Sporları Kulübü’ne ziyarette bulunan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, kulübün başarılarını tebrik ederek, sporseverleri ilçenin deniz varlığından faydalanmaya davet etti.

Kuruluşunun 9'uncu yıl dönümünde Türkiye Sulatı Sporları Federasyonu (TSSF) Beylikdüzü Sualtı Sporları Kulübü'ne ziyarette bulunan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, kulübün başarılarını tebrik ederek, sporseverleri ilçenin deniz varlığından faydalanmaya davet etti.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Türkiye Sulatı Sporları Federasyonu (TSSF) Beylikdüzü Sualtı Sporları Dünya Rekortmenleri Kulübü'nün kuruluş yıl dönümü sebebiyle düzenlediği pilav gününe katıldı. Alanında ilk ve tek Türk olan ve aynı zamanda en üst seviye dalış eğitmeni ve Scuba Dünya Rekortmeni Cem Karabay'ı, kulübün kuruluşunun 9'uncu yılı için kutlayan Başkan İmamoğlu, başarılarının devamını diledi.

Serbest dalış, cankurtaran ve bir, iki, üç yıldız dalış eğitimleri veren Beylikdüzü Sualtı Sporları Dünya Rekortmenleri Kulübü, yurt içi ve yurt dışında çeşitli dalış organizasyonları düzenliyor. Kulübün gelişmelerini ve başarı haberlerini yakından takip ettiğini belirten Başkan İmamoğlu, Beylikdüzü'nün coğrafi ve iklim yapısının su sporları için son derece uygun olduğunu söyleyerek, bu dalda eğitim almak isteyen herkesi kulüple iletişim kurmaya davet etti. İmamoğlu, öğrencilere merkezdeki çalışmaları yakından izlemelerini de önerdi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ekrem İmamoğlu Beylikdüzü Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title