Haberler

Başkan İmamoğlu, İftarını Vatandaşın Evinde Yapıyor

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yönetim kadrosu ve belediye meclis üyeleri evleri ziyaret ederek, iftar sofrasının bereketini hane halkı ile birlikte paylaşmaya devam ediyor. Günde yaklaşık 20 evin ziyaret edildiği gezilerde hoşgörü, kardeşlik, barış ve empati duyguları daha da pekişiyor.

Beylikdüzü Belediyesi, Ramazan ayını dolu dolu geçiriyor. Ramazan boyunca mahallelerde çeşitli geleneksel etkinlikler, konser ve tiyatrolar düzenleyen, bu kutsal ayın maneviyatını vatandaşa yaşatan Beylikdüzü Belediyesi; ihtiyaç sahibi vatandaşların evlerine günlük 2 bin kişilik sıcak yemek dağıtırken, Suriyeli göçmenleri de unutmuyor. Suriyeliler'e her hafta 75 TL'lik gıda destek çeki dağıtan belediye yetkilileri, ayrıca göçmenler için bir iftar yemeği verdi.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, iftar sofralarının bereketini ve kutsallığını derinden hissedebilmek ve hissettirebilmek için vatandaşların evlerine konuk oluyor ve hane halkı ile birlikte iftarını açıyor. Ramazan boyunca yaklaşık 500 evin iftar sofrasına misafir olmayı hedefleyen Başkan İmamoğlu; her gün belediye meclis üyeleri ve belediye yönetim kadrosu ile birlikte 20 kadar evi ziyaret ediyor. Ev sahipleri ile sohbet ediyor, Ramazan'ın ruhunu paylaşıyor ve "Hemşehrilerim" dediği Beylikdüzü sakinleri ile kaynaşma, birbirini anlama ve kardeşlik duygularını geliştirme fırsatı buluyor. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Beylikdüzü Belediyesi Ekrem İmamoğlu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title