Haberler

Başkan İmamoğlu, Bir Yılda Yaptığı Çalışmaları Halka Anlattı

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ilçedeki vatandaşlarla buluşarak göreve geldiği günden itibaren geçen 365 günlük sürede yaptığı çalışmaları anlattı.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ilçedeki vatandaşlarla buluşarak göreve geldiği günden itibaren geçen 365 günlük sürede yaptığı çalışmaları anlattı. Program sonunda sahne alan ünlü sanatçı Mustafa Sandal, Beylikdüzülülere unutulmaz bir gece yaşattı.

Geçtiğimiz günlerde yaptığı Beylikdüzü 365 sunumunda bir yıllık görev süresince yaptığı çalışmaları anlatan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bu kez vatandaşların karşısına çıktı. Geride kalan 365 günün değerlendirmesini yapan İmamoğlu, çalışmaları bu kez halka anlattı.

BELEDİYE BÜNYESİNDE YENİ BİRİMLER KURULDU

Binlerce vatandaşın karşısına çıkan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Daha iyi hizmet için yeniden yapılanma adımları attık. Dört yeni müdürlük kurduk. Çünkü bu beklentilerin olduğu müdürlüklerdi. Sağlı Müdürlüğü, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, Stateji Geliştirme ile Veterinerlik İşleri Müdürkülerini kurarak bu alandaki eksikliklerimizi gidermeye çalıştık. Hiç makine parkı olmayan bir belediyeydik yaklaşık 7 milyon liralık bir makine parkını Beylikdüzü Belediyesi'ne kazandırdık bu yıl içerisinde" şeklinde konuştu.

YEŞİL ALAN VURGUSU

Yeşi alanların korunmasına büyük önem verdiklerinin altını çizen Ekrem İmamoglu, "Yeşil alanlara kalite katmaya çalıştık. Var olan parkların düzenlenmesi ve özellikle bu sürecin en hızlı bir şekilde tamamlanması adına bütün kenti gözlem altına aldık. Yeni parklarımızı yeniden projelendirerek Beylikdüzü'nün geleceğine ışık tutacak nitelikte yeşil alanları ve parkları oluşturmaya çalıştık" şeklinde konuştu.

HASTA NAKİL ARAÇLARI VATANDAŞLA BULUŞTURULDU

Sağlık alanında atılan adımları da sıralayan Ekrem İmamoğlu, "Sağlıkta büyük bir atılım başlattık. Bin metrekarenin üzerinde bir inşaat alanını pazarımızın altında vatandaşlarımızın hizmetine kavuşturduk. Bizim hiç hasta nakil aracımız, ambulansımız yoktu bu sene içerisinde iki hasta nakil aracımızı ve iki engelli nakil aracımızı vatandaşlarımızın hizmetine kavuşturduk. Talep edilen her eve hasta bakımına gidiyoruz ve onlarla bu ekibimizi buluşturuyoruz" ifadelerine yer verdi.

"OKULLARIMIZDA BÜTÜN BU SORUNLARI GİDERECEK ALTYAPI YAPIYI OLUŞTURDUK"

Eğitim alanındaki çalışmalara da değinen Ekrem İmamoğlu konuşmasını şöyle sürdürdü: "Eğitimde ciddi bir destek seferberliği başlattık. Gelir gelmez okullarımızın bütün tadilatını üstümüze aldık. Okullarla ilgili hiçbir eksikliği okul aile birliğine yük etmiyoruz bütün eksiklikler bize ait. Bu sene yine aynı şekilde Beylikdüzü'ndeki bütün okullarımız İstanbul'un en nitelikli okulları olması bakımından yine bütün bu sorunları giderecek altyapı yapıyı oluşturduk. Yaz döneminde okulları hazırlayacağız ve Eylül ayında çocuklarımız emanet edeceğiz."

Yaptığı sunumda ilçede hayata geçirilmesi planlanan projelere de değinen İmamoğlu, "Kavaklı Sahili'nde çok güzel bir park hazırlıyoruz. Yaklaşık 150 bin metrekarelik bir parkın gelir gelmez inşaatına başladık. Bu parkımızda iki kilometrenin üzerinde bir kumsalımız olacak. Denizle taksimatını yaptık, sahil, kordon düzenlemesini bitirdik. İçerisinde belkide denize sıfır İstanbul'daki ilk ve tek 2 bin 500 kişilik bir amfi tiyatromuz olacak. Çok keyifli bir alan olacak ve pırıl pırıl bir yerde denize gireceğiz" dedi.

MUSTAFA SANDAL'DAN MÜZİK ZİYAFETİ

Bayram havasında gerçekleştirilen halk buluşmasında 365 günün coşkusu çeşitli gösterilere de sahne oldu. Cumhuriyet Caddesi etkinlik alanında yapılan sunum gecesinde Mustafa Sandal da sahne aldı. Beğenilen şarkılarını Beylikdüzü'ndeki vatandaşlar için seslendiren ünlü şarkıcı izleyicilere eğlenceli bir gece yaşattı. Dünya çapında üne sahip Dancellaturca grubu da yaptıkları koreografilerle unutulmaz bir gösteriye imza attı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Beylikdüzü Belediyesi Mustafa Sandal Ekrem İmamoğlu İstanbul Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title