Haberler

Başkan, ''Her Mahallemizle Özel İlgileniyoruz''

Güncelleme:

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Darıca'nın Abdi İpekçi Mahallesi'nde incelemeler gerçekleştirdi.

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık'ın da eşlik ettiği incelemelerde, Abdi İpekçi Mahalle Muhtarı İsmail Aydın, mahallenin gereksinimleri hakkında Başkan Karaosmanoğlu'na bilgi verdi. Kentin her noktasına hizmet anlayışıyla çalıştıklarını ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, "Her mahallemizle özel olarak ilgileniyoruz. Muhtarlarımızla birlikte gördüğümüz eksiklikleri gidermek için yoğun bir biçimde çalışacağız" dedi.

VATANDAŞLARIMIZI DİNLİYOR, PROJELERİMİZE YÖN VERİYORUZ

Hizmetin çok yönlü olduğunu ve vatandaştan gelen talepleri dinleyerek projelerine yön verildiğinin altını çizen Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Halkımızın yaşantısına en güzel seviyede devam etmesi için ekiplerimiz muhtarlarımızla devamlı irtibatta olacaktır. Beklenen hizmetlerin gerçekleşmesi için çalışma arkadaşlarımız titiz bir mesai yapacaktır" şeklinde konuştu.

ABDİ İPEKÇİ MAHALLESİNİN

EKSİKLİKLERİ TAMAMLANACAK

Darıca Abdi İpekçi Mahallesi Ethem Paşa Camisinin sosyal tesislerinde vatandaşlarla bir araya gelerek, burada taleplerini birebir dinleyen Başkan Karaosmanoğlu, "Büyükşehir ve ilçe belediyemizle birlikte burada gözlemlediğimiz eksikliklerimizi tamamlamak için hızlı bir şekilde çalışacağız. Gerek planlama, gerek altyapı, gerekse ulaşım noktasında muhtarımızla tespit ettiğimiz ihtiyaçları en kısa sürede hayata geçireceğiz" açıklamasını yaptı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İbrahim Karaosmanoğlu Abdi İpekçi Darıca Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title