Haberler

Başkan Hasan Akgün: "Daha Temiz Bir Büyükçekmece Olacak"

Büyükçekmece Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü geleneksel olarak yaptığı mahalle temizliğine Celaliye' den başladı.

Büyükçekmece Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü geleneksel olarak yaptığı mahalle temizliğine Celaliye' den başladı. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "Daha temiz bir Büyükçekmece olacak" dedi.

Ana caddelerde ve sokaklarda yıkama, süpürme yapan Büyükçekmece Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü 2 tanker, 1 fil ve 20'ye yakın personelle Celaliye sokaklarını temizledi.

Celaliye' deki bakım, onarım ve temizlik çalışmalarının ardından Kamiloba, Tepecik, Mimarsinan, Kumburgaz ve Büyükçekmece merkezde de temizlik çalışmalarının gerçekleşeceğini belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "Çalışmalar tamamlandıkça daha temiz bir Büyükçekmece olacak" dedi.

Başlatmış oldukları bu çalışmalarla da bölgede yol bakım onarım ve asfaltlama işlemlerinin sonunda ki kalıntıları ortadan kaldırdıklarını dile getiren Başkan Akgün, "Asfaltlama ekiplerimiz mahallelerimizde çalışmalarını tüm hızıyla devam ettiriyor. Tamamlanan bölgelerimizi oluşturmuş olduğumuz özel temizlik ekibiyle birlikte temizliyor ve bölgeleriz farklı bir görüntü kazandırıyoruz" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Büyükçekmece Hasan Akgün Celaliye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title