Haberler

Başkan Hasan Akgün, Büyükçekmece'nin Gençleriyle Buluştu

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece’nin gençleriyle iftar sofrasında buluştu.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece'nin gençleriyle iftar sofrasında buluştu. Büyükçekmece gençlik platformu adı altında toplanan gençlerle sonuna yaklaşılan ramazan ayının güzelliğini paylaşmanın mutluluğundan bahseden Başkan Akgün, "Gençlik geleceğimizdir" dedi.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, ilçede yaşayan gençlerle iftar sofrasında buluştu.

Başkan Akgün, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Cumhuriyet'i ve vatanı emanet ettiği gençlerimizle birlikte iftar açmanın mutluluğunu yaşadık. Biz inanıyoruz ki, Büyükçekmece gençliği Ata'sının yolunda vatan, millet ve bayrak için her şeyi yapmaya hazırdır. Biz hizmetlerimizi onlarla götürmeye her zaman kararlıyız. Onlar da bizim geleceğimiz oldukları için gururumuzdur" şeklinde konuştu.

"GENÇLERİMİZİN ÖNÜNÜ AÇMALIYIZ"

Aydınlık bir gelecek için gençlerin önünün açılması gerektiğinin altını çizen Başkan Akgün, "Başarılı olmak için genç, dinamik, azimli, yenilikçi ve taze beyinlere ihtiyaç vardır. Bizler ne kadar gençlerimize fırsat verirsek o kadar yeni çağa ayak uydurarak büyürüz. Bir belediye başkanı olarak ben her zaman gençlerin destekçisi olmuşumdur olmaya da devam edeceğim. Geleceğimiz için, ülkemiz için bu şart" diye konuştu.

İftar yemeği sonunda gençlerle uzun uzun sohbet eden Başkan Akgün, gençlerin sorularını yanıtlayarak, gelen önerileri dinledi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Büyükçekmece Hasan Akgün Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title