Haberler

Başkan Hançerli Belde Ziyaretlerini Sürdürüyor

Konya’nın merkez Karatay İlçe Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, seçim çalışmaları kapsamında il teşkilatıyla birlikte Yarma, İsmil, Ovakavağı ve Hayıroğlu beldelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Konya'nın merkez Karatay İlçe Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, seçim çalışmaları kapsamında il teşkilatıyla birlikte Yarma, İsmil, Ovakavağı ve Hayıroğlu beldelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Beldelerde yürütülen seçim çalışmaları programına AK Parti İl Başkanı Ahmet Sorgun, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, AK Parti Meram Belediye Başkan Adayı Fatma Toru, AK Parti Karatay, Selçuklu ve Meram İlçe Başkanları, Belde Belediye Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda belde halkı katıldı.

Programda ilk olarak söz alan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek Karatay'ın Beldelerinde Büyükşehir Yasasının uygulanmaya başladığını ve bundan da memnun kaldıklarını söyledi. Yeni Büyükşehir Yasasıyla Konya'nın tüm beldelerinde altyapı, üstyapı ve diğer hizmetler noktasında eksikliklerin giderileceğini ifade eden Akyürek, köy ve beldelerde önceliğin altyapıya verileceğini ve sağlıklı içme suyu ile kanalizasyon yapımına başlanacağını belirtti. Başkan Akyürek, son 10 yılda büyük dönüşüm yaşayan Karatay'da yeni bir dönemin başlayacağına dikkat çekerek bu dönemde farklı bir sürecin başlayacağını belirtti. Konya'nın bir bütün olduğunu dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Türkiye'nin büyümesi ve lider ülke olabilmesi için çıkılan bu yolda güçlenerek devam etmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve AK Parti Meram Belediye Başkan Adayı Fatma Toru'nun selamlama konuşmasının ardından söz alan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Yeni Büyükşehir Yasasıyla birlikte beldelere yapılan ve yapılması düşünülen hizmetler hakkında bilgi verdi. 6360 sayılı kanun kapsamında en geniş araziye sahip olan ilin Konya, ilçenin ise Karatay olduğuna dikkat çeken Hançerli, Karatay'da 86 kilometreye hizmet götüreceklerini söyledi. Karatay ilçesinin makus talihini yendiğini vurgulayan Hançerli, 2014 yılında Karatay'a Şehir Hastanesi ve 2'inci üniversitenin kazandırılmasının arzuladıklarını belirtti. Büyükşehir Belediyesinin 2013 yılında Karatay ilçesine 150 milyon TL yatırım yaparak Karatay'ın büyümesine katkı sağladığını ve bundan dolayı Büyükşehir Belediyesine teşekkür eden Başkan Hançerli, önceki seçimlerde yüzde 82 oy aldıklarını ve 30 Mart Yerel seçimlerinde de halktan destek beklediklerini sözlerine ekledi.

Son olarak söz alan AK Parti İl Başkanı Ahmet Sorgun, Karatay Belediyesi'nin 6360 sayılı kanunun yürürlüğe girmede epey bir yol kat ettiğini söyleyerek Konya genlinde 40 Bin kilometrelik bir alana yasaya göre hizmet gideceğini belirtti. Yapılacak olan yerel seçimlerle Türkiye rekorunu yeniden kıracaklarını ifade eden Sorgun, seçimlerin önemine değindi. AK Parti olarak amaçlarının hizmet etmek olduğunu kaydeden Ahmet Sorgun, Konya'da birlik beraberlik içerisinde çalıştıklarını vurguladı. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Hançerli Karatay İsmil Konya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Çorlu tren kazası duruşmasında karar belli oldu mu? Tren kazası davasında son durum nedir? 2024-KPSS Lisans Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) ne zaman? #128204 Başvurular başladı mı? Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title