Haberler

Başkan Haluk Alıcık'ın 10 Kasım Mesajı

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Mustafa Kemal Atatürk’ün 77. ölüm yıldönümü dolayısıyla yayınladığı mesajında "Çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümünün 77. yıldönümünde bir kez daha saygı ve minnetle anıyoruz” dedi.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Mustafa Kemal Atatürk'ün 77. ölüm yıldönümü dolayısıyla yayınladığı mesajında "Çağdaş Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümünün 77. yıldönümünde bir kez daha saygı ve minnetle anıyoruz" dedi.

Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün en büyük eseri olan Türkiye Cumhuriyeti'nin değerlerini her şartta korumanın ve aydınlık yarınlara taşımanın bilincinde olmamız gerektiğini belirtti. Başkan Alıcık yayınladığı mesajında; "Yüce Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete intikalinin 77. yıl dönümünde saygıyla anıyoruz. Millet olarak O'nu kaybetmenin acısını paylaşıyoruz. Aynı zamanda çok şanslı bir millet olduğumuzun da bilincindeyiz. Çünkü Mustafa Kemal gibi bir lider, O'nun gibi bir Dahi Türk Milleti'ne nasip oldu. Her zaman yüreğimizde taşıdığımız üzüntüyü, O'nun fikirlerine, ilke ve inkılaplarına sahip çıkarak, çizdiği yolda dosdoğru ilerleyerek bir nebze de olsa hafifletebiliriz. O'nun bizlere bıraktığı değerleri yaşatmak onurumuzdur. O değerleri gelecek kuşaklara aktarmaksa en büyük görevlerimizden birisidir. Mustafa Kemal Atatürk, Kurtuluş Savaşı ile Türk Milleti'nin yeniden ve daha güçlü bir şekilde tarih sahnesine çıkmasını sağlamış, Cumhuriyet ile de Türk insanına çağdaş uygarlığın kapılarını açmıştır. Atatürk'ün bizlere bırakmış olduğu bu değerli mirası geleceğe taşıyabilmek için uğrunda büyük bedeller ödenen yurdumuza ve bağımsızlığımıza her şartta sahip çıkmalıyız ve laik Cumhuriyetimizi yaşatmanın ve yüceltmenin hepimizin ortak sorumluluğu olduğunu asla unutmamalıyız. Bu duygularla Çağdaş Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümünün 77. yıldönümünde bir kez daha saygı ve minnetle anıyoruz" ifadelerini kullandı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Haluk Alıcık Nazilli Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title