Haberler

Başkan Güvenç, Taziye Ziyareti İçin Birecik'te

Güncelleme:

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Urfa eski Milletvekili Aydın Mirkelam'ın eşi Gül Mirkelam'ın cenaze törenine katıldı.

Birecik'te ilk olarak cenaze namazı geçen Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Birecik Eski Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam'ın annesi, Şanlıurfa Eski Milletvekili Aydın Mirkelam'ın eşi Gül Mirkelam'ın cenaze törenine katıldı.

Birecik Merkez Ulu Camiinde kılınan ikindi namazına müteakip Karşıyaka Aile Mezarlığına defnedilen Gül Mirkelam(70)'ın cenaze törenine Başkan Güvenç'in yanı sıra Vali İzzettin Küçük, Birecik Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı, Haliliye İlçe Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ve çok sayıda isim katıldı.
Karşıyaka Aile Mezarlığı'nda gerçekleştirilen defin işleminin ardından Birecik İlçe Belediye Binasına geçen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Birecik İlçe Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı'na hem hayırlı olsun ziyareti hem de başsağlığı dileklerinde bulundu.

Bireciklilerin yoğun ilgisi ve teveccühü ile karşılanan Celalettin Güvenç, daha sonra Mirkelam Tesislerinde Mirkelam ailesine ve yakınlarına taziyelerini bildirdi.

Birecik'teki ziyaretlerin ardından açıklamada bulunan Celalettin Güvenç, "Mahmut Mirkelam kardeşimizin annesini kaybettik. Taziye ziyareti vesilesiyle geldiğimiz ilçede belediye başkanımızı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulunduk. İnşallah 2. Döneminde çok daha başarılı hizmetlere elbirliğiyle beraberce imza atar. Ben bütün Birecik halkına, meclis üyelerine, parti teşkilatına ve destek veren tüm kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Tüm Bireciklileri kucaklayarak, hiçbir ayrım yapmadan güzel bir belediyecilik yapacağız. Yeni dönem Birecik için çok daha iyi bir dönem olacak"şeklinde ifade etti.

Daha sonra Birecik İlçesi'nin Mezra Mahallesi'ne geçen Celalettin Güvenç, burada Arslanlıoğulları Ailesine taziye dileklerinde bulundu. Güvenç, son olarak beyin ameliyatı geçirmiş olan Mezra Eski Belde Başkanı Yusuf Güneş'i evinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini ifade etti.
Başkan Güvenç, Birecik İlçesindeki temaslarını bitirerek gece geç saatlerinde kente döndü.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Yerel

Celalettin Güvenç Ahmet Aydın Mirkelam Birecik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title