Haberler

Başkan Güvenç: Gücümüzü Halktan Alıyoruz

Güncelleme:

AK Partinin kardeşlik ve şefkat medresesi olduğunu söyleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Güvenç, "Biz gücümüzü halktan alıyoruz" dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Seyit Eyyüpoğlu ve Abdülkerim Gök, AK Parti Eyyübiye İlçe İsmail Demirbaş ve yönetim kurulu üyelerine 'Hayırlı Olsun' ziyaretinde bulundu.

Tanışma toplantısında yaptığı konuşmada Türkiye'nin eski Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın gerçekleştirmiş olduğu demokratikleşmelerden bahseden Başkan Güvenç, Türkiye'nin bu günlere gelmesinde önemli adımlar attığını anımsatarak, "Demokratikleşme adına milletle bütünleşen devlet anlayışı, serbest ekonominin mimarı rahmetli Özal'dır. Büyük emekler verdi" dedi.

'AK PARTİ MİLLETİN ÇİZGİSİNDE'

Geçmişten çıkarılan derslerle AK Parti 12. yılında milletin çizgisinden ayrılmadığını belirten Başkan Güvenç, "Eyyübiye'de, Haliliye'de bu millettin içinden çıkmış, halkın içinden çıkmış insanları iş başına geliyorsa demek ki; Recep Tayyip Erdoğan'ı alkışlamak gerekir. Bu göz yaşartıcı bir olay beyler tarih bunları yazacak. Bu parti yine millettin elinde. Vekilimiz diyor 'biz hizmetkârız başka birşey değiliz'. İlçe başkanımız, kadın kolları başkanımız, gençlik kolları başkanımız öyle diyor. Gücümüz de bu başka bir gücümüz de yok" dedi.

'BİZ MİLLETİN KALBİYİZ'

Buluşmada tüm ilçelere aynı mesafede yaklaştıklarının da altını çizen Başkan Güvenç, "Eyyübiye üzerinde cahilce oyunlar oynanmaya çalışıldı. Hamd olsun geçen dönem hep beraber el birliğiyle ev ev gezerek bu oyunu bozduk. AK Parti milletin partisidir, AK Parti ayrımcılığa karşıdır. Biz olursak bize güç yetmeyeceğini şu 12 yıllık AK Parti tecrübesi öğretti. Darbe girişimleri, balyozlar, paraleller, Ergenekonlar herşey deneniyor birşey yapamıyor niye çünkü biz milletin kalbiyiz. Biz milleti 76 milyonu kucaklıyoruz. Bu toprakların her birinin ferdinin tırnağının yanında canımız var. Şimdi size düşen görev aynı felsefeyle devam ettirmek Eyyübiye'yi kenetlenmek kem gözlere fitnecilere, fesatçılara fırsat vermemek için gençleri ve tek bir çocuğu kenarda bırakmayacağız" diye konuştu.

'BU DAVA MAZLUMLARIN VE FAKİRLERİN DAVASIDIR'

Türkiye'de 12 yılda öze ve halka dönüşün gerçekleştiğini ve devlete herkesin rahatlıkla ulaştığını anımsatan Başkan Güvenç sözlerini şu cümlelerle sürdürdü: "Bizim rehberimiz Allah'ın Resulüdür. İnsanların en hayırlısı insanlara hizmet edendir. Allah resulünden büyük örnek yoktur. O vefat ederken kimin sırtına vurduysam gelip benim sırtıma vursun demiş. Arkadaşlar bize batılı liderleri anlattılar hukuk fakültesinde farklı şeyler anlattılar. Ey batılılar Allah'ın peygamberi sırtına vurduğum biri varsa gelip sırtıma vursun diyor. O birbirinizi sevin demiş gayret edin demiş ne mutlu sizlere bu kutlu yolculuğa zaten gönül eriydiniz adını koydunuz teşkilata girdiniz ben buradayım dediniz. Hiçbir maddi karşılığı olmadan bu uğurda askerlik görevine soyundunuz. Bu dava mazlumların ve fakirlerin davasıdır."

Konuşmaların ardından Başkan Güvenç, Milletvekilleri Eyyüpoğlu ve Gök ile birlikte Eyyübiye Teşkilatında Kadın ve Gençlik Kollarıyla ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Yerel Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title