Haberler

Başkan Gürsoy, Stk Temsilcileriyle Buluştu

Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, ilçedeki sivil toplum kuruluşu temsilcileri, dernek yöneticileri ve kanaat önderleriyle bir araya gelerek, ilçenin sorunları hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, ilçedeki sivil toplum kuruluşu temsilcileri, dernek yöneticileri ve kanaat önderleriyle bir araya gelerek, ilçenin sorunları hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Adilcevaz Belediyesi Proje ve Koordinasyon Merkezi'nde düzenlenen toplantıda konuşan Gürsoy, göreve geldiklerinden beri ilçeyi ortak akılla yönettiklerini söyledi.

Bugün de STK temsilcileriyle iştişare yapmak için toplandıklarını ifade eden Gürsoy, şöyle konuştu:

"Görüş ve fikirleriniz, ilçemizin yönetimi ve hizmetler konusunda çok önemli. Ortak akıl ve fikirlerle şehrimize en iyi şekilde hizmet sunmanın gayreti içindeyiz. Tabi ki ilçemizde her şey güllük gülistanlık değil. Hatalarımız olabilir. Bir yıldır görevdeyiz. Gece gündüz, yaz ve kış demeden sizin hizmetinizde olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Gerek belediye hizmetleri gerekse hükümetimizin icraatları noktasında eksiklerimizi veya yapılabilecek hizmetleri bize söyleyin. Bizleri yanlış yaptığımız noktalarda eleştirin ki doğruyu bulabilelim."

Eğitim Bir-Sen Adilcevaz Şube Başkanı Hakan Baloğlu, bu tür toplantıların önemine değinerek, "İstişare peygamber geleneğidir. Bu sebeple istişareyle yapılan hizmetler daha bereketli olur ve farklı fikirler ortaya çıkar. Bugüne kadar böyle toplantılar ya olmadı ya da bizler çağrılmadık. İnşallah bu toplantıların devamı gelir" dedi.

Adilcevaz Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Nevzat Karahan ise görüş ve önerilerini dile getirerek, ilçede ciddi anlamda doktor ve hemşire sıkıntısının bulunduğunu ifade etti.

Karahan, "Bunun çözümü için üzerimize ne düşüyorsa yapalım. Gerekirse topluca Ankara'ya gidelim. Seçimde rakip olabiliriz ancak mesele Adilcevaz olduğunda sonuna kadar sizinle beraberim. Yaptığınız ve yapacağınız hizmetlerde de başarılar dilerim" diye konuştu.

Kaynak: AA / Yerel

Necati Gürsoy Adilcevaz Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title