Haberler

Başkan Gürsoy, Siyasi Parti Temsilcileriyle Bir Araya Geldi

Güncelleme:

Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, ilçedeki siyasi parti temsilcilerine, seçimden bugüne kadar yaptığı çalışmaları anlattı.

Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy'un,makamında gerçekleşen toplantıya DSP, CHP, DP, AK Parti, MHP, HÜDA PAR ilçe başkanları ve belediye meclis üyeleri katıldı.

Seçildikten sonra ilçenin sorunlarının giderilmesi için sınırlı imkanlara rağmen hizmet üretme çabası içinde olduklarını bildiren Gürsoy, şöyle konuştu:

"Çeşitli bakanlıklara sunduğumuz projeler sayesinde önümüzdeki yıl çok farklı bir Adilcevaz sizleri bekliyor olacak. Hepimiz farklı fikirler ve düşünceler içerisinde olabiliriz. Tabi ki demokratik toplumlarda insanların düşünceleri ve fikirleri ön planda olmalıdır. Fakat burada hepimiz ya akrabayız ya arkadaşız ya da yakın bir bağımız var. Sizin de projeleriniz varsa onları da değerlendirmek istiyoruz."

Gürsoy'un konuşmasının ardından söz alan siyasi parti temsilcileri, ilçede yapılması gerekenler konusunda fikirlerini paylaştı. - Bitlis

Kaynak: AA / Yerel

Necati Gürsoy Adilcevaz Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title