Haberler

Başkan Gürlesin'den Öğrencilere Eğitim Seti

Denizli Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, ilçede ilkokul 1. sınıfa başlayan tüm öğrencilere eğitim seti hediye edeceklerini söyledi.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, ilçede eğitimin kalitesine katkı sunmak amacıyla okulların fiziki yapısından öğrencileri başarıya teşvik etmek noktasına kadar eğitime desteğini aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda yeni bir projede Başkan Gürlesin'in talimatıyla hayata geçiyor. Pamukkale Belediye Meclisi'nin Eylül Ayı 3. oturumunda ilçe sınırlarındaki eğitim kurumlarında okuyan 1. sınıflara tam donanımlı bir eğitim seti, Pamukkale İlçe sınırlarında okuyan veya ikamet eden TEOG, YGS-LYS gibi sınavlar ile ayrıca resmi müsabakalarda okulları adına dereceye giren sporculara, takımlara ayni ve nakdi ödüller verilmesi kararı oy birliği ile alındı.

Belediye hizmetlerinin yanı sıra eğitimi de öncelikleri arasında tuttuklarını söyleyen Başkan Gürlesin, "Pamukkale Belediyesi olarak kurulup göreve geldiğimiz 1,5 yıllık zaman zarfında daha modern bir Pamukkale için aralıksız sürdürdüğümüz çalışmalarımızın yanı sıra eğitimde daima önceliklerimiz arasında yer aldı. Okullarımızın fiziki ihtiyaçlarından öğrencilerimizi başarıya yönlendirmeye kadar birçok çalışmayı ve projeyi hayata geçirdik. Pamukkale Belediye Meclisimizde alınan kararla da eğitime desteğimiz aralıksız devam edecek. Meclisimizde aldığımız kararla öğrencilerimize şu müjdeyi vermek istiyorum! İlçe sınırlarımızdaki eğitim kurumlarımızda ilkokul 1. Sınıf öğrencilerimizin tamamına ayrım yapılmaksızın tam donanımlı bir eğitim seti hediye edeceğiz. Ayrıca Pamukkale İlçe sınırlarında okuyan veya ikamet eden TEOG, YGS-LYS gibi sınavlarda başarı gösteren öğrencilerimize, ayrıca resmi müsabakalarda okulları adına dereceye giren sporculara, takımlara ayni ve nakdi ödüller verilmesi kararı aldık. Bu çalışmada amacımız eğitimin kalitesini yükseltmeye yönelik olduğu gibi öğrencilerimizi başarıya teşvik etmek. Hayırlı olmasını diliyorum" dedi. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Gürlesin Pamukkale Denizli TEOG Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title