Haberler

Başkan Gürlesin, Deliktaş'ta 'Evet de Gülümse' Dedi

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni Pamukkale halkına anlatmaya devam ediyor.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni Pamukkale halkına anlatmaya devam ediyor.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Türkiye'nin geleceğine yön verecek olan Anayasa Değişikliği Paketi'ne 'Neden Evet' denmesi gerektiğini ve halk oylamasına sunulacak olan 18 maddeyi vatandaşa ayrıntısıyla anlatmaya devam ediyor. Başkan Gürlesin, Deliktaş Mahallesinde bir araya geldiği vatandaşlara neden evet denmesi gerektiğini anlattı.

"Evet deyin gülümseyin"

Coşkulu bir şekilde karşılanan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, başkanlık sisteminin Avrupa'nın bir çok ülkesinde uygulandığını belirterek, "Bu sistemin olumlu neticeleri olduğu için ülkemizde de uygulanmasını istiyoruz. Bu sistem Türkiye'yi daha da büyütecek. Türkiye daha iyi noktalara gelecek. O nedenle hafta sonunda gideceğiniz sandıkta evet oyu vermenizi istiyoruz. Türkiye'deki sistem değişikliğinin olumlu sonuçlarını kısa sürede tüm vatandaşlarımız görecek. Türkiye bir kat daha büyüyecek, güçlenecek. Biz bu referandumda evet çıkacağına inanıyoruz. Ancak çok güçlü bir evet çıktığında bu Avrupa'ya ikinci bir Osmanlı tokadı olacaktır. Biz 16 Nisan'ın ülkemiz için yeni güzelliklere kapı açmasını istiyoruz. Yeni bir dönemin başlangıcı olsun diyoruz. O gün tarihe bir not düşülecek. Sizlerden sade vatandaş olarak helal oylarınızı evet olarak atmanızı istiyoruz. Ne için devlet için, milletimiz için, al bayrağımız için istiyoruz. İnşallah tüm vatandaşlarımız 16 Nisan'da evet deyip gülümsesin" diye konuştu. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Gürlesin Pamukkale Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title