Haberler

Başkan Gürlesin, Amatör Futbolcuların Şampiyonluk Sevincini Paylaştı

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Denizli Ömer Şehit Kağan Kandemir 1. Amatör Küme’de mutlu sona ulaşan Akhanspor’un gecesine katılarak şampiyonluk sevincine ortak oldu.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Denizli Ömer Şehit Kağan Kandemir 1. Amatör Küme'de mutlu sona ulaşan Akhanspor'un gecesine katılarak şampiyonluk sevincine ortak oldu.

Denizli'de Şehit Ömer Kağan Kandemir 1. Amatör Küme maçları sonunda Denizli Süper Amatör Ligi'ne çıkma başarısını gösteren Akhanspor, şampiyonluk gecesi düzenledi. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin de geceye katılarak Akhansporlular'ın mutluluğunu paylaştı. Gecede bir konuşma yapan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, "Şampiyon olduğunuz için sizleri kutluyorum. Bu başarıda asıl emek hocamız, kulüp başkanımız ve futbolcuların. Kulüp tarihinde ilk kez böyle bir başarı elde edilmiş.Mutlu sona ulaştığınız için tebrik ediyoruz. Biz Belediyeciliği yol ve park yapmaktan ibaret olmadığını biliyoruz. Biz her zaman vatandaşlarımızın yanındayız. Eğitim, cami ve kültür sanata da destek veriyoruz. Pamukkale Belediyesi olarak 'Sporun ve sporcunun yanındayız' sloganıyla hizmet ediyoruz. Mahallelerimize halı saha yapıyoruz. Biz başarının yanındayız. U 19'da Play-off maçlarında da mücadele ediliyor. Spor kötülüklerden uzaklaştırıyor. Sadece futbol değil farklı branşlara da destek veriyoruz. Başarıyı ödüllendirmek için yanınızdayız" dedi.

Konuşmanın ardından Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin,Akhanspor yönetiminin düzenlediği törende kulübe destek sağlayan kişi ve kurumlara plaketlerini verdi. Gecenin sonunda Gürlesin, Akhansporlularla hatıra fotoğrafı çektirdi. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Gürlesin Pamukkale Denizli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title