Haberler

Başkan Gürkan, Karakaşçiftliğiköyü Mahallesinde Hizmetleri Yerinde İnceledi

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Karakaşçiftliğiköyü Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Karakaşçiftliğiköyü Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Mahalle sakinlerinin sorunlarını ve taleplerini dinleyen Başkan Gürkan, daha sonra mahalleye yapılan çocuk parkını ve diğer hizmetleri yerinde inceledi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Karakaşçiftliğiköyü Mahallesinde yapılan çocuk parkını ve diğer hizmetleri yerinde inceledi. İlk olarak mahalle sakinleri ile bir araya gelen Başkan Gürkan, beraberinde Battalgazi Belediye Başkan Yardımcıları Zafer Kırçuval, Yaşar Karataş ve bazı birim müdürleri ile birlikte mahalle sakinlerinin sorunlarını ve taleplerini dinledi. Burada konuşan Mahalle Muhtarı Şevket Yavuz, "Vatandaşlarla görüştüğümüz bazı konular var. İnşallah başkanımıza arz edeceğiz. Kendisi ile daha önce de görüşmüştük. Sulama suyu ile ilgili görüşmüştük. Seçimden sonra bölgenin muhtarlarıyla beraber Selahattin başkanımızın öncülüğüyle Anakara'ya gitmeyi düşünüyoruz" dedi.

"Buralar şehir olmuş"

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'da, belediye olarak önemli hizmetleri hayata geçirdiklerini belirterek, "Tabi bu bölgeleri gezerken hakikaten artık buralar şehir olmuş. Eskiden köy statüsünde olan yerleşim merkezlerinin ara sokaklarına kadar asfalt olduğunu, kilit taş olduğunu gördüm. Okullarında ve köy meydanlarında oyun bahçelerinin, parklarının yapılmaya başlandığını gördüm. Demek ki artık bir şeyler yapılmaya çalışılırsa, gayret gösterilirse, neticeye müessir olunabiliyor. Bu gün biraz evvel de muhtarımızın dediği gibi Battalgazi Belediyesi olarak 102 mahallemizde de hakikaten asfaltsız yer bırakmadık. Buraya gelirken bir iki mezra bağlantılı yollarda, bir iki sıkıntı olduğunu gördüm. Oranında alt yapı malzemelerinin çekildiğini, havaların ısınmasıyla birlikte oranın da asfalt kaplama çalışmalarının başlatılacağını ilgili arkadaşlarımız bize bilgi verdiler. Yani mahalle halkımızın hakikaten mutlu olması, huzurlu olması, çağdaş anlamda, modern anlamda bir şehircilik anlayışıyla tanışmaları ve huzurlu bir şekilde işlerine, güçlerine gitmeleri, bahçelerine giderken asfalt bir yolda gitmeleri, evlerine giderken asfalt bir yolda düzgün bir yapı içerisinde gitmeleri, bizi ziyadesiyle memnun etmiştir. Bundan sonra da çalışmalarımızda devam edecektir" ifadelerini kullandı.

"Yolların hepsinin asfaltlı olduğunu gördük"

Başkan Gürkan, sulama suyu sorununun çözümü için ilgili makamlarla gerekli görüşmelerin de yapılacağını söyledi. Başkan Gürkan, daha sonra mahalle sakinleri ile birlikte mahalleye yapılan çocuk parkını yerinde inceledi. Burada da konuşan Muhtar Yavuz, "Birkaç dönem içerisinde yapıla hizmetler bir dönem içerisinde yapıldı. Hizmetleri saymaya gerek yok. Görüldüğü gibi çocuk parkı, yolların asfaltlanması, köyün girişlerinin güzel yapılmasından dolayı kendisine teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi. Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan da hizmetlerin hayırlı olmasını dileyerek, "Yolların hepsinin asfaltlı olduğunu gördük. Her mahallemize çocuklarımızın oynayacağı, şenleneceği, zaman geçireceği çocuk parkları yapmışlar. İnşallah ileri ki zamanlar da Kültür ve Sosyal İşler müdürlüğümüz kütüphanelerle birlikte okullarımızın diğer destek müfredat programlarını da destekleyecekler" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Selahattin Gürkan Battalgazi Karataş Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title