Haberler

Başkan Gürkan, İspendere İçmelerini İnceledi

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, İspendere içmelerinde incelemelerde bulundu.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, İspendere içmelerinde incelemelerde bulundu.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Gürkan, beraberindeki başkan yardımcıları Zafer Kırçuval, Yaşar Karataş, meclis üyesi Veysi Yılmaz ve Bulutlu Mahalle Muhtarı Fazlı Özcan ile İspendere içmelerini gezdi.

Gürkan, burada yaptığı açıklamada, İspendere içmelerini Malatya'nın ve bölgenin cazibe merkezi haline getireceklerini belirterek, bölgede yaklaşık 50 yıldır hiç bir çalışma yapılmadığını kaydetti.

İçmeler'in Malatya çevresinde şifalı içme suyunun kaynak olarak bulunduğu tek yer olduğunu aktaran Gürkan, şöyle devam etti:

"Geçmiş zaman içerisinde özel idare bir şeyler yapmaya çalışmış ama ziyaretçilerin sosyal ihtiyaçlarına hitap edebilecek bir alt yapı ve sosyal donatı alanı söz konusu değildi. Bugün bu şifalı sudan insanlarımızın tedavi, içme diğer sosyal ihtiyaçlarını karşılama anlamında güzel bir tesis yapılıyor. Buraya ilk etapta 2 milyon liralık bir yatırım yaptık. Bölgeyi Malatya'nın güzide bir merkezi haline getirme amacındayız."

Kaynak: AA / Güncel

Selahattin Gürkan Battalgazi Karataş Malatya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title