Haberler

Başkan Gürkan, Çekirdek Pasajı Esnafları ile Bir Araya Geldi

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi Belediyesi tarafından düzenlemesi yapılan Çekirdek Pasajı esnafları ile bir araya geldi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi Belediyesi tarafından düzenlemesi yapılan Çekirdek Pasajı esnafları ile bir araya geldi. Gürkan, Çekirdek Pasajı'nın modern bir görünüme kavuştuğunu belirterek, "Temizliğin olduğu yerde bereket olur, hayır olur, bol kazanç olur" dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından düzenlemesi yapılan Çekirdek Pasajı esnafları ile bir araya gelerek, bir süre sohbet etti. Battalgazi Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından Çekirdek Pasajı'nda yapılan düzenlemeden dolayı memnuniyetini dile getiren Mustafa Çekirdek, yapılan çalışmanın çok beğenildiğini ifade etti. Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren'de, "Biz esnaflar böyle nostaljik caddelerin çoğalmasını istiyoruz. Yapılan çalışmalar çok güzel olmuş. Yapılan çalışmalarla birlikte hem iş hacmi arttı hem de mülkiyetler değer kazandı" diyerek, esnafın modern ve temiz bir ortama kavuştuğunu söyledi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise Çekirdek Pasajı'nın Malatya açısından önemine dikkat çekti. Gürkan, "Çekirdek Pasajı, Malatya'da ismi ile müsemma ve Çekirdek ailesi ile özdeşleşmiş bir pasajımız. 1966 yılında yapılan bu pasajımız, eskimiş, izbe, köhnemiş bir yapı içerisinde, zamana yenik düşmüş bir yer halindeydi. Dolayısı ile buradaki esnafımızın, 'Çekirdek Pasajı yenilenmeli' taleplerini değerlendirdik. Malatya'nın merkezinde olan bu güzel pasaj, oturulabilir, yaşanılabilir ve yapılan ticaretten zevk alınabilir bir mekan haline getirilmesi noktasında ilgili arkadaşlarımıza gereken talimatı verdik. Arkadaşlarımızın yaptıkları proje çalışması ve yapım ihalesi sonrasında böyle güzel bir tablo ortaya çıktı. Biraz önce hep birlikte esnafımızı ziyaret ettik. Esnafımız, çalışmalardan dolayı memnuniyetini ifade etti. Sadece memnuniyetiyle değil, müşteri memnuniyeti ve müşteri trafiğinin arttığını söylediler" diye konuştu.

Hamidiye Mahallesi Muhtarı Ünal Ergöç, yapılan hizmetten dolayı Başkan Gürkan'a teşekkür plaketi verdi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Selahattin Gürkan Battalgazi Malatya Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title