Haberler

Başkan Gürkan: "Biz Ne Yapalım"

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, İstanbul'da yaşanan yağmurla ilgili, "Bize her yağmurda metre kareye 65 kilogram yağış düşüyor. Biz ne yapalım" dedi.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, İstanbul Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın İstanbul'a "Normal yağışların çok üstünde bir yağış aldık. 1 saat içinde 65 kilogram yağış düştü" açıklamasına "Bize her yağmurda metre kareye 65 kilogram yağış düşüyor. Biz ne yapalım" ifadelerini kullandı.

Başkan Gürkan dün gece sabaha kadar yağan yağmurla ilgili açıklama yaptı. Başkan Gürkan, Edirne merkezde metre kareye 45 kilogram yağış düştüğünü belirtti. Yağıştan dolayı bir sıkıntı yaşanmadığını ifade eden Başkan Gürkan, geçtiğimiz günlerde Edirne merkeze 20 dakikada metre kareye 50 kilogram yağış düştüğünü söyledi.

Edirne merkez ve ilçelerine metre kareye düşen yağış miktarı şu şekilde: "Edirne-Merkez 45.7, Uzunköprü 38.6, İpsala 6.6, Süloğlu 34.2, Lalapaşa 31.2, Meriç 26.7, Keşan 22.0, Enez 7.1, İpsala/Hacıköy 16.5, Lalapaşa/Ömeroba 18.6 kilogram." - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Edirne Merkez Recep Gürkan Kadir Topbaş İstanbul Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title