Haberler

Başkan Gürkan, Basın Mensupları ile Biraraya Geldi

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Yılmaz Karaca ve Türkiye'nin birçok ilinden gelen gazetecileri ağırladı. Başkan Gürkan, gazetecilerin önemli bir kamu görevi yaptığını belirterek, Anadolu basının mevcut sorunlarının çözülmesi gerektiğine dikkat çekti.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Silahtar Mustafa Paşa Kervansarayı'nda, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Yılmaz Karaca ve Türkiye'nin birçok ilinden gelen gazetecilerle akşam yemeğinde bir araya geldi. Burada ilk olarak konuşan Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti Derneği Başkanı Mikail Pelit, Kervansaray'da gazetecileri ağırlayan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'a teşekkür etti.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Yılmaz Karaca ise, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın medya çalışanlarına göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür ederek, "Malatya'da olmaktan dolayı son derece mutluyuz. Türkiye'de Anadolu basının önemi her geçen gün artıyor. Bu kapsamda son yıllarda gelişen illerimizden biri de Malatya'dır. Malatya basınının gücünün ve kalitesinin arttığını görüyoruz" dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan da, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Yılmaz Karaca ve Türkiye'nin birçok ilinden gelen gazetecileri ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirterek, Battalgazi ilçesi hakkında kısaca bilgiler verdi. Başkan Gürkan, "Malatya'yı ve Battalgazi'yi tarif ederken, Anadolu'yu Anayurt yapan destan şehri Battalgazi diye ifade ediyoruz" dedi.

Gürkan, "Bu gün 55 ilden gazeteci arkadaşlarımız buradadır. Yani Anadolu'nun gözü, kulağı Battalgazi'de ve Kervansaraydadır. Sizleri burada görmek bizleri ziyadesi ile memnun etmiştir" diye konuştu.

Başkan Gürkan, Anadolu basının desteklenmesi gerektiğine dikkat çekerek, Basın İlan Kurumu ve RTÜK'e bu anlamda görevler düştüğü kanaatinde olduğunu, yerel yöneticiler olarak basının içinde bulunduğu sorunları yakinen bildiklerini belirterek, bu sorunları el birliği ile çözmek gerektiğini kaydetti.

Başkan Gürkan, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanlar Konseyi toplantısında bir sonuç bildirgesi yayınlanarak, sorunlara mutlaka dikkat çekilmesi gerektiğine inandığını ifade etti.

Başkan Gürkan, yaptığı konuşmanın ardından Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Yılmaz Karaca'ya günün anısına bir tablo hediye etti.

Yapılan konuşmaların ardından Battalgazi Belediyesi Türk Halk Müziği korosu tarafından bir konser verildi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Malatya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title