Haberler

Başkan Gümrükçüoğlu'ndan Vali Öz'e Ziyaret

Güncelleme:

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu mazbatasını aldıktan sonra ilk ziyaretini Trabzon Valisi Öz'e gerçekleştirdi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu mazbatasını aldıktan sonra ilk ziyaretini Trabzon Valisi Abdil Celil Öz'e gerçekleştirdi.

Başkan Gümrükçüoğlu'nu büyükşehir belediye başkanı seçilmesinden dolayı kutlayan Vali Öz, Trabzon'u kalkındırmak için birlik ve beraberlik içerisinde bundan sonra da çalışmalarını sürdüreceklerini kaydetti. Başkan Gümrükçüoğlu'nun Trabzon Belediye Başkanlığı döneminde çok güzel hizmetler yaptığını ifade eden Vali Öz, "Sizleri bundan sonra zor bir dönem bekliyor. Yeni teşkilatlanma, yeni çalışma. Hizmet alanı genişledi. Hem konu olarak, hem mekan olarak. Uyum içerisinde hep birlikte hizmetlerimizi sürdüreceğiz. Trabzon Belediye başkanı olarak şehrimize güzel hizmetler yaptınız. Bundan sonra da alt ve üst yapı hizmetleri ile Trabzon'u kalkındırmak için hep birlikte gayret göstereceğiz. Hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Başkan Gümrükçüoğlu ise Vali Öz'ün yol göstericiliği ve önerilerinden her zaman yararlandıklarının altını çizerek, "Sayın Valimizin şehrimizin her köşesini çok kısa zamanda, izlemesi, görmesi ve şehrimize tam bir kucaklama ile birlikte özveri ile hizmet vermesini mahalli yönetimler olarak yaşadık. O bakımdan hakikaten verdiğiniz hizmetlere müteşekkiriz. Yine yol göstericiliğinizden, öngörülerinizden inşallah büyükşehir olan Trabzon'umuzu birlikte yükselteceğimize inanıyoruz. Bugüne kadarki katkılarınızdan dolayı teşekkür ediyorum" dedi. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Abdil Celil Öz Trabzon Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title