Haberler

Başkan Gümrükçüoğlu'ndan Güneydoğu'da Yaşanan Patlamalara Kınama

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, son günlerde Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde artan terör faaliyetleri ve son olarak Van, Elazığ ve Bitlis’deki terörist eylemlerini kınadı.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, son günlerde Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde artan terör faaliyetleri ve son olarak Van, Elazığ ve Bitlis'deki terörist eylemlerini kınadı.

Başkan Gümrükçüoğlu, 15 Temmuz tarihindeki kalkışmada başarılı olamayan FETÖ'nün Güneydoğu'da PKK ile işbirliği yaparak halkın gözünde korku uyandırmaya çalıştığını ifade ederek "15 Temmuz'da darbe girişiminde bulunarak terör eylemlerinde bulunan zihniyetin temsilcileri şimdide PKK ile birlikte Güneydoğu'da kol kola girmiş durumdalar. Türkiye'nin istikrarını, büyümesini ve güçlenmesini kabul edemeyen bu hainler ile işbirlikçilerine devletimiz tarafından hak ettikleri ceza verilecektir" dedi.

Son yıllarda Türkiye'nin büyümesi ve gelişmesinin tüm dünyanın dikkatinden kaçmadığını belirten Başkan Gümrükçüoğlu, "Bu gelişmeler kuşkusuz ki art niyetli gizli düşmanlarımızı fazlasıyla rahatsız etmekte, oluşturdukları taşeron terör örgütleriyle birlikte ülkemizin istikrarına ve huzuruna kast etmektedirler. 15 Temmuz tarihindeki darbe girişimiyle Türkiye Cumhuriyeti'nin tarihine kara bir leke süren FETÖ mensupları halkımızın ve güvenlik kuvvetlerimizin üstün gayretleri ile amaçlarına ulaşamamış ve hak ettikleri cezaları almaya başlamışlardır. Türkiye'nin içine kadar girmiş olan bu hainler amaçlarına ulaşmak için terörist eylemlerine bağlı bulundukları güç odaklarının talimatları doğrultusunda devam etme uğraşı içindeler. Bu uğurda Güneydoğu Anadolu Bölgemizde PKK ile omuz omuza terörist eylemde bulunuyorlar. Mazlum milletlerin hamisi olan Türkiye yapılmış olan bu saldırıların üstesinden mutlaka gelecektir. 'Türkiye güvenli bir ülke değil' mesajını vermek isteyen bu hainlerin yaptıklarını ve güvenlik kuvvetlerimiz ile masum insanların katledilmesini nefretle telin ediyoruz. Acımız büyüktür. Terör saldırısı sonucu hayatını kaybeden tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve yaralılarımıza acil şifalar dilerken, bu katillerin ve tüm iş birlikçilerinin devletimiz tarafından en ağır şekilde cezalandırılacağına olan inancım tamdır. Türkiye Cumhuriyeti, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da milletimizin birlik ve huzuru için terörle yürüttüğü mücadeleyi büyük bir kararlılıkla sürdürecek ve ülkemizi hedef alan hain odakları en ağır biçimde cezalandıracaktır. Milletimiz sağduyulu tutumuyla tüm karanlık planları bozacaktır" ifadelerini kullandı. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Güneydoğu Anadolu Bölgesi Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
title