Haberler

Başkan Gümrükçüoğlu'ndan Emekli Personele İftar

Güncelleme:

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, belediyeden emekli olan personele iftar yemeği verdi.

Kadakal Restaurant'ta verilen yemeğe Trabzon Belediyesi eski başkan yardımcılarından Erdal Büyükçulha, Bahçecik Mahallesi Muhtarlığı görevini yürüten Ali Bal'ın yanı sıra emekli belediye personeli ile aileleri katıldı. Başkanvekili Seyfullah Kınalı'nın da hazır bulunduğu iftar yemeğinde konuşan Başkan Gümrükçüoğlu katılımlarından dolayı emekli personele teşekkür etti. Gümrükçüoğlu, "Trabzon Belediyesi'ne, Trabzon halkına ve Trabzon kentine verdiğiniz hizmetlerden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Trabzon7un her metre karesinde sizlerin alın teriniz var. Ailelerinizle birlikte nice bayramlar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Trabzon'un çok huzurlu bir Ramazan geçirdiğini kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu, "Trafik kazaları olmasa idi daha da mutlu olacaktık. Trafik kazalarında hayatlarını kaybedenlerin mekanları cennet olsun. Ailelerine de sabırlar diliyorum" diye konuştu.

Başkan Gümrükçüoğlu, verdiği hizmetlerden dolayı Müftü Çakı'ya teşekkür etti

Belediyeden emekli personele verdiği iftar yemeğinin ardından Denizli Müftülüğü'ne atanan Trabzon eski Müftüsü Veysel Çakı'nın İkram Sofrası'nda verdiği iftar yemeğine katılarak hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Çakı'ya telkâri işlemeli kahve takımı hediye eden Başkan Gümrükçüoğlu, "Bu şehir hizmetlerinizi hiç unutmayacak. Bundan sonra da Trabzon'a teşrif ederseniz bizleri şereflendirmiş olacaksınız. Sizi hiç unutmayacağız. Her zaman da Trabzon'a bekleyeceğiz." İfadelerini kullandı.

Başkan Gümrükçüoğlu'na teşekkür eden Müftü Çakı, gösterdikleri ilgi ve sevgiden dolayı tüm Trabzonlulara teşekkür etti. Çakı, Trabzon'un gönlünde ayrı bir yere sahip olduğunu da sözlerine ekledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Trabzon Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title