Haberler

Başkan Gülcüoğlu'ndan Yeni TOKİ Müjdesi

Ankara’da T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yetkilileriyle bir araya gelen Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu müjdeyi verdi.

Ankara'da T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yetkilileriyle bir araya gelen Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu müjdeyi verdi.

Bünyan'a yapılan ve yapılacak olan yatırımlar için Ankara'da temaslarda bulunan Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, Bünyanlıları heyecanlandıran bir müjde veridi. Başkan Gülcüoğlu Bünyan yeni TOKİ konutları için önümüzdeki günlerde vatandaşlardan başvuru toplayacaklarını söyledi.

Başkan Gülcüoğlu yaptığı değerlendirmede;" Daha önce adımlarını attığımız yeni TOKİ konutları için T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yetkilileriyle bir toplantı gerçekleştirdik. Bildiğiniz üzere daha önce hemşehrilerimizden bir ön talep formu topladık. Daha sonra TOKİ konutlarının yapılması planlanan alanda jeolojik etütleri tamamladık. İlçemizin çehresini değiştirecek bu projede hayli yol aldık. İnşallah önümüzdeki günlerde Bünyan yeni TOKİ Konutları için ev sahibi olmak isteyen hemşehrilerimizden başvuruları toplamaya başlayacağız. Bünyanımıza ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Başkan Şinasi Gülcüoğlu; ilerleyen günlerde konuyla ilgili Bünyanlı vatandaşların ve kamuoyunun detaylı bir şekilde bilgilendirileceğini sözlerine ekledi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Şinasi Gülcüoğlu Bünyan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title