Haberler

Başkan Gül'den Başpehlivan Okulu'ya 10 Cumhuriyet Altını

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, 654. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin Başpehlivanı Orhan Okulu'ya 10 cumhuriyet altını verdi.

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, 654. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin Başpehlivanı Orhan Okulu'ya 10 cumhuriyet altını verdi.

654. Edirne Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin biricisi altın kemer sahibi Orhan Okulu ve antrenörü Kemal Yılmaz, Başkan Gül'ü makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Gül, Antalyalı güreşçilerin son yıllarda büyük bir başarıya imza attığını ve güreşçilerle gurur duyduğunu söyledi. Orhan Okulu'nun elde ettiği başarı ile başta Kemer olmak üzere tüm Antalya'yı gururlandırdığını ifade eden Gül, "Orhan Okulu, inançla çalışarak Türkiye'nin en iyi başpehlivanı olabileceğini göstermiştir. Kendisini tebrik ediyorum. Elde ettiği bu başarıyı devam ettirmesini dilerim" dedi.

Kırkpınar güreşlerinde tarihe geçmek için altın kemerin ebedi sahibi olmak istediğini belirten Okulu ise, "Bunun için elimden geleni yapacağım. Beni makamında kabul ederek onurlandıran ve ata sporumuz güreşe son derece önem veren Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül'e teşekkür ederim" diye konuştu.

Ziyaretin ardından Gül, Okulu'ya başarılarından dolayı 10 cumhuriyet altını verdi.

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Gül Kırkpınar Kemal Gül Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title